Roberto Leal presentant 'Pasapalabra' a Antena 3

'Pasapalabra' comet un altre sonat error després de l'engany del 'bote' de Pablo

Christian Gálvez no ha estat convidat al 20è aniversari de 'Pasapalabra' i els seus seguidors es manifesten a les xarxes socials

'Pasapalabra' ha celebrat els 20 anys de programa després d'haver protagonitzat la polèmica sobre 'l'engany' amb el 'rosco' de Pablo Díaz. Recordem que el dijous 25 de febrer, tots els espectadors esperaven que Pablo s'emportés el 'bote', ja que Antena 3 havia estat emetent un anunci en què es donava a entendre que el concursant aconseguia completar tot el 'rosco'. Ara bé, això no va ser així i els espectadors van mostrar el seu enuig a les xarxes socials. 

Per si no n'hi hagués prou, aquest diumenge han tornat a cometre un error durant l'emissió del 20è aniversari del programa. Així doncs, l'aniversari ha comptat amb la presència de Silvia Jato i Jaime Cantizano, dos antics presentadors del programa molt mediàtics. De fet, Cantizano va lliurar el 'bote' més alt del programa amb 2.190.000 euros per al concursant Eduardo de Benito. No obstant això, els espectadors del programa s'han indignat perquè Christian Gálvez no ha estat present en la celebració. 

'Pasapalabra' torna a enfadar als seus seguidors

Malgrat que ja es podia intuir perquè Christian Gálvez té un contracte de confidencialitat amb Mediaset, la seva exclusió en l'aniversari de 'Pasapalabra' ha aconseguit enfadar i indignar als seguidors més fidels d'Atresmedia.

Cal recordar que Gálvez ha estat el presentador més longeu de 'Pasapalabra' després d'haver presentat gairebé 3.300 entregues. És per això que els fans del programa no han dubtat en compartir el seu enuig a les xarxes socials. «No sé què passarà, perquè són coses que quedaran entre director i X persona, però li recordo a 'Pasapalabra' que Christian Gálvez també va ser presentador del programa encara que fos en una altra cadena. Almenys podríeu esmentar-lo, en fi», ha assenyalat un seguidor del programa a les xarxes socials. 

«Per a mi sou una banda, mira que no convidar a Christian Gálvez. Que més dona que hagi treballat per a una altra cadena, celebreu 20 anys del programa i molts d'ells van ser a Telecinco», han comentat a les xarxes socials.

«Heu truncat la part bonica del 20è aniversari. I heu potenciat la part abominable: la de la guerra. No convidar a Christian Gálvez, per molt que s'hagi canviat de cadena de televisió, pel programa és molt lleig. Molt, molt lleig. I heu caigut al soterrani».

«Quina vergonya! Avui fan un programa especial de 'Pasapalabra' i van tots els expresentadores, excepte Christian Gálvez, que ha estat el que més ha durat com a presentador. Aquest és el nou estil d'Antena 3, és a dir, mesquí!».

El programa més vist de diumenge

Tot i la indignació dels seguidors, l'especial emès aquest diumenge s'ha posicionat com el programa més vist del dia. Segons les dades de Kantar que ha ofert Barlovento Comunicación, el programa ha aconseguit dades similars a les que aconsegueix de dilluns a divendres. Així doncs, el programa presentat per Roberto Leal ha obtingut un 19,2% de 'share' i 2.981.000 espectadors.

L'especial ha tingut tant d'èxit que fins i tot l'informatiu d'Antena 3 s'ha posicionat com el programa més vist amb 2.974.000 espectadors i una quota del 16,5%, aconseguint, així, el millor 'share' en aquesta franja horària des de juny de l'any 2015.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.