Concursant Pablo Díaz a 'Pasapalabra'

'Pasapalabra' comet un gran error i revela el gran misteri de les pròximes setmanes

Ni Pablo ni Javier seran eliminats en els pròxims programes, ni guanyaran el pot, almenys, fins al 3 de maig

Els fans de 'Pasapalabra' ja estan acostumats a les errades que comet el programa amb les promocions. Ara bé, aquesta vegada, la cadena s'ha superat amb un vídeo promocional que, tot i voler causar intriga, ha arruïnat l'efecte sorpresa.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El vídeo publicitari anuncia un duel de titans entre Pablo Díaz i Javier Dávila, dos concursants que estan lluitant pel premi. Així doncs, s'anuncia el programa del pròxim dijous, 22 d'abril, en què els dos concursants només tenen una lletra per completar el rosco.

«Javier, estàs a una lletra d'1.570.000 euros», diu el presentador del programa, i després es dirigeix al seu oponent: «Pablo, estàs a una lletra d'1.570.000 euros». Sens dubte, sembla un moment intrigant, però en realitat està revelant una altra cosa. Atès que el pot acumula 1.516.000 euros, i en cada programa se sumen 6.000 euros, els 1.570.000 euros no arribaran fins d'aquí a 10 programes.

Ara bé, gràcies a aquest vídeo també es va poder saber abans de temps que Javier ha aconseguit superar la cadira blava i quedar-se per lluitar contra Pablo. Amb tot això, el vídeo promocional revela que Pablo Díaz acumula 173.400 euros i suma 208 programes. Així doncs, no serà eliminat, però tampoc aconseguirà emportar-se el pot, ja que apareix aplaudint al seu company. Per tant, deduïm que Pablo fallarà la lletra final.

«El duel entre Javier i Pablo, el més emocionant», diu la veu narradora de l'anunci. Tot i això, amb el vídeo ja sabem que Javier i Pablo no seran eliminats en els pròxims programes, ni guanyaran el pot com a mínim fins al 3 de maig. Pablo no s'emportarà el pot d'aquest dijous, i queda per veure si Javier serà capaç de saber la lletra que li queda per emportar-se el milió i mig el dilluns 3 de maig. Però tenint en compte els precedents, la cosa no pinta gaire bé.

El gran engany de 'Pasapalabra'

Amb tot això, els espectadors de 'Pasapalabra' encara recorden el gran engany del programa, que va llançar un vídeo promocional en què gairebé es donava per fet que Pablo s'emportava el premi. Es rumoreja que va ser una estratègia de la cadena per augmentar l'audiència, i van aconseguir-ho.  

Davant l'estratègia que va utilitzar Antena 3, els espectadors van incendiar les xarxes socials i fins i tot van amenaçar en deixar de veure el programa. Ara bé, Pablo segueix tenint el suport dels seus fans, que esperen que arribi el dia en què pugui guanyar el premi. Però no serà fàcil, ja que Javier Dávila està disposat a fer tot el possible per emportar-se el pot. Caldrà esperar per veure com avança el joc.