Luis i Pablo, concursants de 'Pasapalabra', esclaten i fan perillar el programa

Tots dos s'han pronunciat en les xarxes socials després dels comentaris sobre el seu pas pel programa

Un concursant de 'Pasapalabra' amb el rosco del programa al voltant
Luis i Pablo, concursants de 'Pasapalabra', esclaten a través de les xarxes socials | Antena 3

Luis de Lama i Pablo Díaz s'han convertit en els concursants estrella de 'Pasapalabra'. El seu èxit no només ha situat al concurs presentat per Roberto Leal com un dels espais més vistos en la seva franja horària, sinó que també ha provocat que l'informatiu presentat per Vicente Vallés hagi aconseguit prendre-li el lideratge a Pedro Piqueras, cosa que no passava des de feia anys.

Com sol passar quan uns participants es disputen amb feresa la seva continuïtat en el concurs i l'anhelat premi -el vam veure a 'Boom!' amb equips com 'Rockcampers' o 'Las Extremis'- l'audiència segueix amb intriga per ser testimonis del desenllaç i es posicionen en un bàndol o un altre traslladant el concurs a les xarxes socials.

Els concursants de 'Pasapalabra' esgoten la seva paciència

La xarxa social Twitter s'ha convertit en el camp de batalla per als seguidors de Luis de Lama i Pablo Díaz. Els bàndols estan clarament definits i els seus respectius fans no han deixat passar l'oportunitat per defensar el seu concursant preferit assenyalant, el que segons ells, consideren una actitud poc esportiva.

En aquesta ocasió han sigut els contraris a Luis de Lama els que han criticat que el concursant tingués un gest de menyspreu cap a Pablo Díaz. Un fet que el mateix concursant ha negat públicament a les xarxes socials.

«No acostumo a entrar en aquest joc, però estic cansat de ximpleries i estupideses. Admiro profundament a @pablodiazviolin, tant de bo sabés la meitat de tot el que sap ell. És el meu company i amic i mai li faltaria el respecte i el que vegi això té un problema seriós i necessita ajuda», es defensava Lluís.

El seu missatge ha estat recollit pel mateix Pablo qui no ha dubtat a sortir a defensar al seu company de 'Pasapalabra': «El mateix dic, Luis!! Ets, a més d'un paio molt preparat, un tros de pa. El 'rosco' és el nostre únic enemic! Gràcies per tots aquests grans programes que ens dones. I un consell al (molt reduït) nombre de 'haters': tombar-vos al sofà i simplement gaudiu del programa, 'home'! :)», responia.

A voltes amb 'El Rosco'

Al marge de la polèmica que els seguidors volen crear amb la presumpta mala relació entre els concursants de 'Pasapalabra' i que ells mateixos s'han encarregat de negar de manera rotunda, els espectadors han assenyalat que hi ha un tracte de favor cap a un concursant o l'altre a 'El Rosco'.

Concretament afirmen que la prova més popular del concurs té una gran diferència pel que fa a la dificultat depenent del concursant, el que fa pensar sobre la imparcialitat que pot haver-hi en 'Pasapalabra'. Sobre això també s'ha pronunciat Pablo Díaz assegurant que 'El Rosco' és igual de difícil per un que per l'altre.

«Ah; i els 'roscos' SÍ són equitatius! De vegades, només els que 'opositem' per al programa el podem apreciar realment, i per la gran audiència potser és més difícil. Però US ASSEGUREM que sempre hi ha el mateix nombre de "panys" en cada 'rosco'. Els guionistes mai fallen», ha dit de forma contundent el músic defensant el treball de l'equip encarregat d'elaborar les preguntes de la prova i la transparència de 'Pasapalabra'.

Pablo Díaz, el concursant més polèmic de 'Pasapalabra'

No és la primera vegada que Pablo Díaz ha estat criticat en les xarxes socials. Fa uns mesos, els espectadors no van veure bé que assegurés saber les 25 respostes que el seu contrincant en aquell temps, Nacho Mangut, tenia en el seu 'rosco'. Els usuaris de les xarxes socials van veure en la seva actitud menyspreu cap al seu company i va ser durament criticat.

Després de la polèmica que va sorgir, Pablo Díaz va haver de respondre assegurant que Nacho i ell «eren bons amics» i va demanar disculpes per les seves paraules assegurant que ho fa «sense voler» perquè és «com una olla de pressió». A diferència d'aquesta última polèmica sorgida amb Luis de Lama, Pablo va agrair els comentaris «per millorar en el futur».


Comentaris

envia el comentari