Foto del personaje

Roberto Leal s'emociona: «La meva filla Laura ara es diu Lucas»

Roberto Leal va viure una de les situacions més sorprenents del programa amb un concursant

Dilluns, un concursant de 'Pasapalabra' va commoure tot el plató del programa, incloent-hi Roberto Leal. El motiu, però, no va ser perquè s'emportés el premi final. 

L'espai d'Antena 3 continua a la caça de 'El Rosco', amb Orestes Barbero com a gran candidat per aconseguir-lo. El seu contrincant de les últimes edicions era Jaime Conde.

Roberto Leal amb un somriure de compromís, les dents a la vista i un logo darrere
Roberto Leal, molt emocionat després de donar la notícia | Gtres

Per començar la setmana, Antonio s'afegia al programa de Roberto Leal com a aspirant per concursar. Precisament, aquest últim va ser l'encarregat d'enviar un missatge que va provocar la reacció de les xarxes socials. Després de la seva presentació al plató va voler mencionar la seva filla, a qui va dedicar unes paraules.

«Tinc una filla d'11 anys, Laura, que ara fa poc va tenir el valor i la valentia de dir que volia ser un noi. Considera que sempre ho ha estat i ara es diu Lucas», explicava Antonio al plató.

En aquest programa, els concursants no acostumen a fer confessions personals, més aviat al contrari. Només esmenten el seu nom, la professió i alguna afició. 

Roberto Leal més feliç que mai i amb un somriure, encara que alguns cabells blancs també
«T'estimarem igual o més que la Laura», va dir Roberto Leal | Gtres

Aquest pare, que tenia l'oportunitat de concursar al programa, va aprofitar l'ocasió per acomiadar-se de la Laura. També per donar-li la benvinguda al «nou» fill. «Donar-li tot el meu suport, encara que ja ho sap, i que té tota la meva ajuda i la de la família», va explicar aquest funcionari de Madrid.

«T'estimarem igual o més que la Laura». Un missatge reconfortant per al nen, que veia com el seu pare se'n recordava en aquells moments.

El gest va emocionar Roberto Leal i el públic que hi havia a l'estudi, que va respondre amb un fort aplaudiment. Fins i tot, 'Pasapalabra' va voler donar-li suport a través del seu compte de Twitter.

«Aquest és l'admirable i importantíssim missatge que ha volgut donar Antonio a 'Pasapalabra'. Amb tot el nostre suport, només volem afegir: benvingut siguis, Lucas!», van apuntar.

Aprofitant la seva presència en un espai amb tanta audiència, també va voler enviar un missatge als nens que passen per una situació semblant. Els va animar a ser «valents i forts», com havia fet la seva filla.

Dirigint-se a les famílies d'aquests infants, els va animar a donar-los suport perquè puguin superar-ho. En aquesta etapa de la vida necessiten més que mai l'afecte i l'acceptació dels seus éssers estimats, va recordar.

Roberto Leal, sorprès amb el missatge

És possible que Roberto Leal mai no hagi escoltat un missatge tan contundent en el seu programa. Tot i això, aquestes paraules van aconseguir calar profund entre els espectadors, amb una gran repercussió a les xarxes socials.

Antonio va quedar eliminat a la primera ronda i no va accedir a la Silla Azul, que li donaria l'opció de concursar. Però això no importava. Havia aconseguit captar tot el protagonisme i va transmetre un missatge que moltes persones trigaran a oblidar.

El seu company Orestes també va tenir unes paraules d'ànim per a les persones que passen per una situació similar. «Hem de fer pinya per aquesta causa, més enllà d'un genere o l'altre, tots som persones d'un valor únic i irrepetible», va apuntar.

Roberto Leal amb un fons blau de TVE, molt somrient i mirant de banda
Roberto Leal, sorprès amb el missatge d'Antonio | Gtres

«La persona sempre ha d'estar per sobre de qualsevol cosa», va finalitzar el concursant de 'Pasapalabra'.

Així va començar la setmana al programa de Roberto Leal. Van tenir un total de 2.761.000 espectadors i un 22,1 % de 'share'. El minut d'or va tenir lloc a les 21:02 hores, amb 4.232.800 espectadors.

Un cop més, el concurs d'Atresmedia tornava a sortir victoriós a la seva batalla contra la competència. 

'Ya son las 8', de Sonsoles Ónega, s'estrenava a Telecinco amb 1.647.000 espectadors i una quota del 12,8 %.

EL VÍDEO DEL DIA