YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Telecinco haurà de deixar d'emetre 'Pasapalabra'

Així ho dicta la sentència del Suprem | Mediaset ha perdut la batalla judicial contra la cadena britànica ITV

Pasapalabra
Pasapalabra s'haurà de deixar d'emetre | Telecinco

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació interposat per Mediaset Espanya contra la sentència de l'Audiència Provincial de Madrid sobre el contracte subscrit amb la productora ITV, en relació amb els drets d'emissió del programa Pasapalabra i haurà de cessar «immediatament» l'emissió del programa que presenta Christian Gálvez.

La sentència del Suprem és ferma

De moment Mediaset no s'ha pronunciat i no se sap quan entrarà en vigor la decisió del Tribunal Suprem. El Suprem no va admetre ja el passat mes d'abril el recurs que la companyia va presentar fa dos anys després d'una sentència de l'Audiència Provincial de Madrid de setembre del 2016, que venia precedida d'una altra dictada pel Jutjat del Mercantil de febrer del 2014, on es condemnava a la propietària de Telecinco al pagament d'una indemnització de 5,4 milions d'euros «per la producció i emissió del programa durant els tres primers anys transcorreguts des de l'inici del conflicte».

També es fixava llavors una indemnització a la britànica ITV de 1,1 milions d'euros en relació amb el contracte i una altra de 454.218 euros en concepte de beneficis obtinguts per la venda de marxandatge.

Perd la seva última esperança

Així doncs, sembla que Mediaset ha cremat la seva última esperança que tenia dipositada en el recurs al Tribunal Suprem, qui s’ha mostrat ferm respecte el futur del programa que presenta Christian Gálvez. La sentència expressa que s’haurà de cancel·lar de forma imminent, quedant a més prohibida la possibilitat de «reprendre en el futur, l'emissió, edició, producció, reproducció, comunicació pública, transformació o qualsevol altra forma d’explotació del programa 'Pasapalabra' o qualsevol altre programa de televisió que tingui un format idèntic o similar».

Sembla que amb això a Mediaset no li queda cap altra solució que acabar amb un dels seus programes estrella, que s’ha convertit en històric a través dels anys i que ara té els dies comptats.

També et pot interessar...

 

Comentaris
Emv
Es lastimoso.que el programa más culto se impida y no se retiere a Rosa Quinta o Jorge Javier.con esos programa basura.Quiere un pueblo inculto y sumiso.
Pili
Es una llastima que treguin aquest programa, fa anys que el veiem
Carmen
El gobierno quiere gente tonta y qué nos puedan manipular a todos los españoles Ahora esto si que quieren sacarnos el dinero y ellos ser como reyes o como el franco
Marisa
Es l u ic programa que no em petdo mai. Siempre hacia el analfabetismo, para tapar os los ojos i la boca, hay que luchar por lo que queremos.
Manuel Gamiztodas
Todas estas opiniones son respetables pero el derecho de autor hay que respetarlo y emitir un programa inventado por otro Sr sin pagar los correspondientes derechos de autor es un robo a los intelectuales que lo han creado y llevado a los tribunales pasa esto multas indemnizaciones y programa suspendido las leyes son las leyes y son para todos hay que respetarlas
Jss
Es penoso que un programa cultural lo quiten pero donde manda patrón no manda marinero.
M Carmen Gutiérrez
Es una pena que quiten el programa el rosco lo veía desde que en pero espero que lo puedan volver a poner porque era un programa cultural y lo veía toda la familia desde que lo puedan poner otra vez

envia el comentari