YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Incredulitat a 'Pasapalabra': «Pablo no és el millor del programa»

Una de les concursants mítiques opina sobre l'actual concursant

Roberto Leal presentant 'Pasapalabra' a Antena 3
Incredulitat a 'Pasapalabra': «Pablo no és el millor del programa» | Catalunya Diari


Fa més de vint anys que 'Pasapalabra' ens acompanya cada tarda, encara que és cert que amb alguns canvis d'horari, de format i, fins i tot, de cadena. Al llarg d'aquests anys, són desenes els concursants els qui han passat pel concurs, molts d'ells convertint-se en persones molt estimades per l'audiència, com passa actualment amb Pablo Díaz.

I és que el jove violinista ens sorprèn cada dia amb la seva capacitat per aconseguir segons en les proves prèvies al 'rosco' i també per les rares definicions que és capaç d'encertar en aquest. Tot i que és cert que la seva gran participació no està sent exempta de polèmica.

En aquest sentit, i veient el mediàtic que està sent el seu pas pel concurs, són molts els exconcursants als quals se'ls pregunta per la seva figura i la veritat és que alguns d'ells no es tallen a l'hora de contestar. Un bon exemple és Paz Herrera, que va arribar a estar 87 programes en el concurs, a més quan en aquest no hi havia cadira blava, i es va emportar un dels majors pots del programa: 1.310.000 euros.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En una entrevista a 'El Confidencial' no tenia dubtes a contestar si creia que Pablo era el millor concursant de la història del programa. I ho feia de manera clara: «No crec que Pablo sigui el millor concursant de la història de 'Pasapalabra'». Per a ella aquest lloc se'l disputen «entre David Leo i Jero Hernández, que ni tan sols es va emportar el pot, però té una cultura molt més àmplia».

Pau Herrera en un rosco de 'Pasapalabra'
Paz no creu que ara pogués guanyar a Pablo | Telecinco

I és que Paz opina que Pablo «és molt jove, quan tingui 30 anys segurament sí, seria el millor, però ara li falten moltes coses. Respon coses difícils i altres més òbvies, per a algú més gran, no». Afegeix també que «no és només fer una llista i aprendre-la, és una mica més».

No es veu capaç de guanyar-lo

Malgrat tot, sí que admet que és un gran concursant i que realment ella ara mateix «no crec que fos capaç de guanyar-li a Pablo, perquè està molt preparat i dedicat a això». L'actual caçadora de TVE destaca com ara els concursants van més centrats a aconseguir el pot i per això ha augmentat la dificultat del programa.

Això sí, recorda com quan ella va aconseguir la seva gran ratxa de programes no hi havia cadira blava, «quan perdies anaves a casa teva». És per això que creu que concursants com Pablo o Luis de Lama, a qui recorda vèncer en una edició especial en 2017, «no és que no haguessin fet 100 lliuraments, és que no haguessin fet ni 15».

No creu que Pablo tingui 'roscos' més difícils

Paz Herrera també ha volgut parlar d'una de les polèmiques que solen sorgir en les xarxes socials, si Pablo té 'roscos' més complicats que els seus rivals. I la veritat és que no ha dubtat tampoc en donar un cop de mà al programa: «Els 'roscos' de 'Pasapalabra' sempre estan molt compensats, per això a mi em crida l'atenció les queixes que sol haver-hi a les xarxes socials. De disparitat o favoritismes, res».

I creu que el públic comet l'error de no fixar-se en com concursa cada participant de 'Pasapalabra'. «Cal no confondre als concursants que responen ràpidament i altres que són més lents». Sobre això, creu que Pablo és dels segons: ell és molt de segones voltes. «Si té un mínim dubte, passa i s'ho pensa. Jo soc concursant de primera volta, i ell de segona. No per això és més difícil, és la seva manera de jugar i en la segona volta contesta tot seguit perquè realment no són tan difícils», afirma.


Comentaris

envia el comentari