La mala notícia d'Antena 3 a 2 dels seus presentadors estrella

El canvi arriba aquest dimecres 13 de maig

Roberto Leal al capdavant de 'Pasapalabra'
'Pasapalabra' s'estrena aquest dimecres a Antena 3 | Antena 3

Dimecres 13 de maig és el dia triat pel retorn d'un dels programes més vistos a la televisió, 'Pasapalabra', però que ho fa amb dos canvis importants: un nou presentador, Roberto Leal, i una altra cadena,Antena 3. Per celebrar-ho Atresmedia ha decidit emetre un lliurament especial en prime time abans que s'instal·li de manera definitiva a la franja horària de les 20.00 hores que ocupa el concurs 'Boom!', presentat per Juanra Bonet.

Així doncs, la programació a la tarda dels dies feiners a Antena 3 es repartiria entre 'Amar es para siempre' a les 16.00 hores, 'Ahora Caigo' a les 18.00, 'Boom!' a les 19.00 i acabaria amb 'Pasapalabra' a les 20.00 hores. Aquest últim ho farà amb Roberto Leal al capdavant. El conductor del programa més cultural de la televisió però reprendrà en pocs dies l'edició d''Operación Triunfo' que va haver de deixar-se a mitges a causa de la Covid-19.

'Pasapalabra' torna amb Leal i dos convidats especials

Leal porta diversos anys vinculat a TVE amb programes com 'España Directo' o 'Bailando con las estrellas' i resulta estrany que Antena 3 hagi apostat per ell com a presentador de l'estrena més important de la cadena durant aquesta temporada i no ho hagi fet amb alguns dels presentadors que fa anys que estan vinculats a Atresmedia com Arturo Valls.

'Pasapalabra' celebra el seu retorn amb Marta Hazas i Fernando Romay, dos dels convidats a l'especial de 'Pasapalbra' que va estrenar la cadena ara fa 20 anys amb Silvia Jato com a presentadora. Aquest dimecres haurà de competir contra 'Lejos de ti', a Telecinco. 'Pasapalabra' es converteix en un dels programes estrella d'aquesta temporada d'Antena 3. La cadena li té molta confiança, tanta que ha tret la franja horària a Juanra Bonet i a Arturo Valls.


Comentaris

envia el comentari