Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

🚨 Una dona greu en ser atropellada per un autobús al centre d'Olot

‘Pasapalabra’ ha de readmetre un concursant després de reconèixer un error

L'error en una resposta durant el programa va ser descobert per un teleespectador a les xarxes socials
Mario, el concursant readmès per Telecinco per tornar a 'Pasapalabra' després de l'error en una pregunta. | Telecinco
 

El passat 25 de setembre, un dels concursants de 'Pasapalabra' va ser eliminat després de no superar en encerts al seu contrincant, sobretot per un error que li va costar molt car. Mario va haver de contestar qui era el guanyador de l'Open dels Estats Units l'any 1969. Es tracta de Laver, el guanyador real del certamen, però al qüestionari del programa no estava emmagatzemat aquest nom i per tant li van donar com erroni.

 

Però a través de les xarxes socials, un periodista esportiu ha comentat que el programa de Telecinco va cometre un error. «Comença per N. Cognom del tenista que va guanya l'Open dels Estats Units en l'edició del 1969», va preguntar Christian Gálvez a Mario. Ell va respondre «Nastase», però el presentador no va donar per vàlida la resposta, dient que es tractava de «Newcombe».

Les xarxes no perdonen cap error

Va ser el periodista Fernando Gómez d'Eurosports el que va escriure a Twitter: «Reviseu la documentació. Com podeu afirmar en una pregunta que el cognom del guanyador del US Open de 1969 començava per 'N' i és Newcombe? Va ser Laver, que va fer el Gran eslam aquest any. El perdedor ho ha fet amb els mateixos encerts (més fallades). Podria impugnar».

Mario serà readmès al concurs

Aquest missatge va arribar fins a l'organització del concurs de Telecinco que no van dubtar en comprovar les dades. Per sort per Mario, 'Pasapalabra' ha pres la decisió de readmetre'l després del gran error: «Mario tornarà pròximament a 'Pasapalabra' perquè ahir se li va formular una pregunta errònia en el Rosco. Gràcies per avisar-nos!».

 

 

D'aquesta manera, Mario podrà tornar a intentar emportar-se el gran premi del Rosco. Els teleespectadors podran seguir gaudint del seu coneixement e intel·ligència, i el periodista esportiu que va destapar l'error, està molt content que el concursant pugui tornar a Pasapalabra: «Han fet el correcte. M'alegro per ell i li desitjo molta sort».