La presentadora Emma García sortint del seu cotxe mentre parla pel mòbil amb cara de preocupació

Els passadissos de Telecinco: «S'ha d'anar amb compte amb Emma García»

Emma García, analitzada al detall per una col·laboradora de 'Viva la vida'

Emma García és una de les presentadores referents de Telecinco. Fa unes hores, Terelu Campos es referia a la periodista basca al seu bloc personal de 'Lecturas'. Cada setmana, la germana de Carmen Borrego ofereix el seu punt de vista més íntim i personal en la coneguda revista del cor.

Aquesta setmana, li ha tocat parlar de la seva companya de programa a 'Viva la vida', amb la qual ja porta treballant gairebé dos anys. Tot i els prejudicis que tenia al principi, la col·laboradora ha valorat a l'estrella de Telecinco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Es compliran dos anys des que em vaig incorporar a l'equip de 'Viva la vida'. Va ser una il·lusió que tant el director com els caps de 'Cuarzo' volguessin comptar amb mi per treballar. Aquesta oferta va ser una taula de salvació, perquè me'n vaig anar de 'Sálvame' amb una mà davant i una altra al darrere».

La presentadora de 'Viva la vida', a examen per Terelu Campos

La filla de la matriarca de les Campos no ho tenia clar abans de començar a treballar amb Emma García. «Adaptar-te a un equip nou sempre és complicat perquè ells ja feia un any que rodaven. Afortunadament, vaig entrar de la mà de Raúl Prieto, a qui estimo amb bogeria i que em coneix de fa molt, i tot i això estava inquieta».

«Havia sentit d'Emma García de tot en els passadissos. Que era una persona complicada per treballar, que s'havia d'anar amb compte, que li molestava no sé què... Us ho diria amb pèls i senyals, però no ho recordo tot», confessa.

«Davant aquestes enraonies em trobava quan em vaig posar a treballar amb algú que feia molts anys que treballava a Mediaset. No la coneixia de res. Vaig tenir en compte que aquests comentaris també els havien fet de mi i no eren certs», explica la veterana col·laboradora.

A més, la filla de María Teresa no té problema a parlar sobre la seva reacció quan va veure a la donostiarra per primera vegada.

«Em va impressionar molt l'afecte i el respecte professional amb el qual Emma em va rebre el primer dia que vaig començar. Després de dos anys, m'encanta la complicitat que tenim amb una sola mirada i em sento reflectida en ella en moltes coses».

El rigorós mètode de la periodista donostiarra, segons Terelu Campos

«No sabeu com es prepara el programa dies abans: està pendent de tots els temes que es tractaran. Per presentar un programa i portar les regnes durant cinc hores cal tenir caràcter. Ella en té: dolent en alguns moments i bo en molts altres», reconeix.

«Quan li dic María Emma, que és el seu veritable nom, em sento més còmplice i amiga. Ella sempre ha estat sensible amb el meu dolor i ha empatitzat amb mi com mai vaig esperar. Treballar i conèixer-la ha estat un dels descobriments de la meva carrera», revela la col·laboradora.

A més, Terelu agraeix que li hagin donat feina a la seva filla Alejandra. «Aquest programa li ha donat l'oportunitat a la meva filla a la televisió, tot i que vaig pensar que no li interessava, però això és el que vol. Confesso que encara em poso nerviosa quan coincideixo amb ella en un plató pel meu instint de protecció».

«Vull que no m'ho noti perquè s'enfada, però l'amor d'una mare cap a la seva filla no es pot evitar. No vull acabar sense reprendre l'origen d'aquest blog, i és Emma García. Gràcies per la passió, pel cor i per la professionalitat que poses en el teu treball», confessa l'extertuliana de 'Sálvame'.

Finalment, la periodista acaba confessant una cosa sobre la presentadora de Telecinco. «És un orgull treballar amb tu perquè t'admiro, t'estimo com a persona i sento que tinc una mà amiga quan més ho necessito».