IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

El passat de Fani de 'La isla', motiu de disputa durant l'últim programa de 'Sábado Deluxe'

El programa volia abordar el tema de la mort de la seva mare, una decisió que no va agradar a la tieta de la nova estrella de Telecinco

Fani Carbajal durant el seu pas per 'La isla de las tentaciones'
El passat de Fani de 'La isla', motiu de disputa durant l'últim programa de 'Sábado Deluxe' | Telecinco

L'empremta que ha deixat 'La isla de las tentaciones' encara no s'ha esborrat del panorama televisiu actual. Més aviat succeeix el contrari ja que, a mesura que passa el temps, sembla que es vagi fent més gran i que generi encara més interès entre els fanàtics del món del cor. I és que un cop finalitzada l'emissió del programa, els seguidors han volgut saber-ho absolutament tot sobre la vida dels participants, tant pel que fa a la seva situació actual com per tot allò que té a veure amb el seu passat i els secrets més obscurs que amaguen.

Aquest autèntic fenomen de masses ha provocat que, aquest dissabte, es visqués un moment d'allò més tens al programa 'Sábado Deluxe', presentat actualment per la popular María Patiño.

 

Un moment de màxima tensió

Les protagonistes de la història han estat la mateixa Patiño, així com la germana i la tieta de Fani Carbajal, una de les protagonistes estrelles de 'La isla de las tentaciones'. El motiu ha estat un tema d'allò més escabrós: la mort de la mare de Fani.

I és que, si bé ja s'havia fet públic que la infància de la xicota de Christofer no havia estat gens fàcil, el cert és que el tema de la seva mare sempre s'havia tractat amb especial cura. I, després del programa de dissabte i de tot el que va sortir a la llum, no és d'estranyar.

La mort de la mare de Fani, un tema tabú

L'ambient estava força caldejat després que Rebeca —la germana de Fani— declarés que la concursant de 'Supervivientes' estava «burlant-se de tothom», i l'acusés d'intentar «aprofitar-se de totes les persones que han estat al seu costat».

Per aquest motiu, tan sols va caldre una pregunta desafortunada de Patiño per aconseguir que la tensió acabés esclatant. «La teva mare va morir d'una forma molt dramàtica, no?», va voler saber la presentadora de 'Sábado Deluxe'.

Mayte, la tieta de Fani, no va tardar gens a etzibar: «No, està de viatge». Una resposta que no va convèncer a la conductora de 'Socialité', la qual va preguntar, sense creure's el que acabaven de dir: «La mare de Fani està de viatge?».

Patiño no entenia res

Davant l'afirmació de Mayte, Patiño va insistir: «No ha mort?», preguntava. Per la seva banda, Rebeca va aprofitar l'ocasió per declarar que «ja ho heu dit en molts programes», però la tieta de Fani la va interrompre al crit de «està de viatge!».

Com que Rebeca no estava disposada a cedir, Mayte es va veure obligada a explicar la seva estranya actitud: «La teva àvia està veient la televisió. Així que està de viatge!».

Antonio Rossi va esclarir que era un «eufemisme»

Aleshores, el col·laborador Antonio Rossi va voler deixar clar que l'expressió 'anar de viage', en realitat estava sent utilitzada com un «eufemisme». Per tot això, i davant la dificultat que suposava abordar el tema en profunditat, Patiño es va ficar seriosa i va voler ser d'allò més clara.

«Com adults que som i, si l'àvia està veient la televisió, li demano a la gent que estigui amb l'àvia que l'apagui, perquè volem intentar parlar d'aquest tema des del respecte que es mereix la teva mare, la teva família, i també l'àvia».

 

Mayte ho explica tot a 'Viva la vida'

Finalment, aquest mateix diumenge es desvetllaven totes les incògnites, gràcies a la intervenció de Mayte a 'Viva la vida'. Allí, la tieta de Fani es va atrevir a explicar-ho tot: «La meva germana tenia problemes algunes substàncies».

Però no només això. I és que el cadàver de la mare de Fani va aparèixer en «circumstàncies dramàtiques», tal com va fer patent la seva germana. «Encara no s'ha pogut demostrar si va ser la seva parella, o qui va ser, qui li va fer allò».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari