Patri de 'La isla' explica els motius reals de la seva ruptura amb Lester

Ho ha fet a través de les xarxes socials

Primer pla de Patricia de La isla de las tentaciones al plató de Telecinco
Patricia ha trencat amb Lester i ha explicat els motius | TELECINCO

Lester i Patri han estat dos dels participants de 'La Isla de las Tentaciones' que més interès han generat dins i fora del concurs. Van decidir iniciar una relació en el programa de Telecinco, tot i que ell tenia núvia (Marta Peñate).

La relació va continuar un cop va acabar el concurs. No obstant això, no ha durat gaire, ja que la jove ha decidit posar punt final a la seva història d'amor amb Lester. Ha estat ella la que ha optat per trencar i així ho ha explicat en les seves xarxes socials.

Una relació que sempre ha estat en la corda fluixa

Des que Lester i Patri van iniciar la seva relació dins del programa, sempre se'ls ha qüestionat. Primer, s'ha qüestionat el poc interès que mostrava ella per Lester, i es deia que li agradava Christian. Segon, perquè no es veien especialment enamorats. I tercer, perquè un cop fora de 'La Isla de las Tentaciones', van trencar, tot i que es van donar una oportunitat.

Tot això sense passar per alt que van ser enxampats tenint una forta discussió al mig del carrer. Per aquest motiu, la ruptura sentimental no ens ha sorprès. 

Patri trenca i explica els motius

Fa uns dies, Patri va ser notícia perquè Lester va publicar a Instagram per error una fotografia d'ella nua. I avui ho és perquè ha fet servir el seu compte d'Instagram per exposar els motius de la ruptura sentimental amb el canari.

La jove ha explicat que ha pres aquesta decisió després d'un fet molt significatiu: «He passat una nit de merda en un hospital, sola a Madrid. L'única persona que esperava era Lester, però no va aparèixer». Així mateix, ha afegit que, creu que ell li ha estat infidel mentre ella estava preocupada per la seva salut: «Mentrestant, s'estava embolicant amb altres. Això és el que l'omple de la seva nova vida. M'alegro per ell».

Lester aspecte seriós
Lester hauria estat infidel a Patri | Telecinco

Positivitat en el missatge de Patri

A més, la jove ha volgut deixar clar als seus seguidors que, tot i que ha trencat amb Lester, afronta amb positivitat la situació. Així, no ha dubtat a exposar: «Vull que sapigueu que, malgrat tot, estaré bé. Seré feliç i trobaré algú que em vulgui de veritat, em valori i em cuidi. Crec que m'ho mereixo. Abans de res, soc persona, tinc sentiments i principis, cosa que altres persones no tenen. Estic soltera».

No obstant això, no ha estat l'últim missatge de Patri. Després, ha compartit al seu compte d'Instagram una fotografia amb el canari, abraçats i somrients. Una imatge que l'ha acompanyat amb el següent comentari: «Deixaré aquesta foto per recordar que en algun moment de la relació vam ser feliços».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaig a deixar aquesta foto per recordar que rn algun moment de la relació vam ser feliços.

Una publicació compartida per PATRICIA PÉREZ (@patripereziglesias) el

L'opinió dels seguidors de Patri

Lester, de moment, no s'ha manifestat sobre la ruptura. No obstant això, els seguidors de la jove sí que han volgut opinar. Així, no han dubtat a deixar-li missatges de suport i d'ànim:

  • «Després de veure com et tracta, comença per tenir amor propi».
  • «L'amor és respecte. L'amor no és dirigir-se a l'altra persona amb insults. Obre els ulls perquè no és AMOR».
  • «No només et posa les banyes, a més et parla molt malament. Estima't i fes-te respectar».

Això sí, també hi ha seguidors que consideren que aquesta ruptura és un muntatge de Lester i Patri per seguir tenint fama i poder anar a programes de televisió. Caldrà esperar per sortir de dubtes.


Comentaris

envia el comentari