Primer pla de Patricia Pardo somrient

Patricia Pardo atura 'El programa de Ana Rosa' i revela que està molt emocionada

La periodista ha donat una notícia personal en ple directe

Patricia Pardo és una de les cares més conegudes de Telecinco perquè presenta 'El programa de Ana Rosa'. Un programa que no ha dubtat a tallar en ple directe. Tot perquè volia donar una notícia que li fa molta il·lusió: ha estat nomenada Dama d'Honor de la Virgen del Remolino.

S'ha mostrat molt contenta i orgullosa per aquesta circumstància. El motiu és que, com ha reconegut, és una gran devota d'aquesta imatge de la localitat madrilenya d'El Molar.

Patricia Pardo comparteix una notícia amb els espectadors

Recentment, Patricia ha viscut un moment molt especial que ha volgut compartir en directe amb l'audiència. Per aquesta raó, en finalitzar la secció ha decidit saltar-se l'escaleta. Ho ha fet per a donar a conèixer una notícia personal que l'ha fet molt feliç.

Així, ha pres la paraula i ha manifestat: «Abans de donar pas al Joaquín, vull acabar amb bon gust de boca. I vull compartir amb els espectadors un moment molt feliç i molt especial que vaig viure ahir a la nit. Vaig anar a l'església d'El Molar per a rebre això que veieu».

«Tinc l'honor de ser Dama de la Virgen del Remolino. La gent que ens veu sap que nosaltres l'esmentem amb molta freqüència, sobretot quan estem angoixats per coses que passen. I es veu que, en un moment donat, moltes persones trucaven a El Molar per a demanar la medalla que porto amagada cada dia».

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa' amb l'estatueta de la Virgen del Remolino que li han regalat
Patricia Pardo ha estat nomenada Dama d'Honor de la Virgen del Remolino | Mediaset

I ha afegit: «M'han regalat aquesta rèplica de la Mare de Déu, de la qual soc devota, com el nostre director, l'Óscar, perquè és d'aquesta població. Ahir va ser un acte emotiu i significatiu per a mi, i també m'han regalat un diploma, que em fa moltíssima il·lusió».

En aquest punt, Patricia Pardo ha desvelat que «la meva mare se n'ha assabentat ara, perquè ahir vaig arribar molt tard a casa i no li ho vaig dir».

«Jo soc gallega, i fa vint anys que visc a Madrid, i ara em sento encara més madrilenya. El meu lema sempre ha estat "pasiño a pasiño faise o camiño". I ara he de deixar que el remolí inundi aquest camí».

La periodista està tan orgullosa d'aquest reconeixement que també n'ha presumit a les xarxes socials. Ha compartit una fotografia a Instagram de si mateixa al costat de la mare de déu a la seva església i l'ha acompanyat del text següent: «Per a mi, la fe és virtut».

«La pau i la protecció que confereix tenir creences és un tresor. I si, a més, et premien per això, és tot un honor i un gran motiu d'orgull. Ahir la germandat de la Virgen del Remolino em va atorgar el llaç de Dama d'Honor de la verge».

Així mateix, ha exposat: «Estic contenta i em sento molt privilegiada. Sempre porto la verge a prop del cor, però ara em comprometo a esmentar-la, lluir-la i venerar-la amb més passió encara. Gràcies per aquest honor».

Patricia Pardo viu un moment fantàstic

La gallega està vivint una etapa molt bona en tots els sentits. I és que a nivell personal és feliç i està molt orgullosa del reconeixement religiós que li han donat.

Primer pla de Patricia Pardo presentant El programa de Ana Rosa
Patricia Pardo està vivint una etapa molt plena en tots els sentits | Mediaset

Però és que, a més, a nivell professional ha estat premiada l'Antena de Plata 2022, un guardó periodístic que atorga l'Associació de Professionals de Ràdio i Televisió de Madrid amb què es reconeix la trajectòria laboral de la periodista. En definitiva, Patricia Pardo viu un moment immillorable.

▶️ Christian Gálvez recibe dos golpes tras saber que se ha ido con otro