Fotomuntatge de Carlos Sobera i la seva dona, Patricia Santamarina

Patricia, la dona de Carlos Sobera, li dona una mala notícia en arribar a casa

Carlos Sobera és una de les cares més estimades de 'Supervivientes'

Què seria 'Supervivientes' sense Carlos Sobera? Doncs ningú és imprescindible a la vida, és clar, però ja costa imaginar-nos el reality de supervivència sense ell. És un dels presentadors de les gales i en poques edicions ha sabut trobar el seu lloc, gràcies al seu bon fer com a moderador.

Sobera, juntament amb Lara Álvarez o Ion Aramendi, condueixen les gales i proves d'aquest complex reality. La seva professionalitat i simpatia contribueixen decisivament al fet que setmana rere setmana, l'espai es consolidi com el més vist de Telecinco.

▶️ Ion Aramendi confiesa el secreto del bebé que espera con su mujer María

Tot i això, l'última gala, presentada per Carlos Sobera, ha aconseguit una allau de crítiques com poques vegades abans. Sobera estava en directe i no s'ha adonat del drama, però segurament, en arribar a casa, la seva dona l'ha advertit. Patricia Santamarina està força pendent de la feina del seu marit i no dubta a donar la seva opinió.

Amb el que ha passat avui, segur que Carlos ja té constància del que s'ha vist a la televisió i a les xarxes.

Crítiques a Carlos Sobera per la gala

Carlos Sobera presenta 'Supervivientes: Tierra de Nadie' i l'audiència no li ha perdonat això de l'última gala. I és que Twitter s'ha omplert de missatges criticant el poc contingut del programa i l'excés de publicitat.

La gala presentada per Carlos acaba poc abans de la una de la matinada, no és tan llarga com les de dijous. Els espectadors s'han crispat amb força a causa de les moltíssimes vegades que Sobera donava pas a publicitat.

Així doncs, les interrupcions de la gala eren constants i, a més, les pauses publicitàries molt llargues. Centenars de queixes inundaven les xarxes socials.

Molts dels espectadors també advertien que si les coses seguien així, deixarien de veure 'Supervivientes'. Com que és el programa més vist de la cadena, tots els anunciants volen aparèixer-hi. Això provoca que els blocs publicitaris siguin més llargs del normal, malgrat que la normativa sobre això és clara.

La llei actual ja no preveu els dotze minuts com a màxim de publicitat per cada hora, sinó que els límits es fixen per trams. Així, ara es pot emetre un màxim de 144 minuts entre les sis del matí i les sis de la tarda i un màxim de 72 minuts entre les sis de la tarda i les dotze de la nit.

Així, doncs, no s'està incomplint cap norma, a l'hora de saturar 'Supervivientes' de publicitat, sempre que no s'hagin gastat els minuts anteriorment. Carlos Sobera compleix ordres i és conscient que com més publicitat, més diners per a la casa.

Carlos Sobera, acusat d'afavorir un participant

Les crítiques també s'han produït pel suposat favoritisme que la gala conduïda per Carlos Sobera ha tingut amb Kiko Matamoros. La parella de Kiko, Marta López Álamo ha viatjat a Hondures i s'hi ha quedat diversos dies. Ahir van muntar a Kiko un comiat de solter, en què hi va haver proves i menjar per a tots, especialment per a ell.

Imatge de Carlos Sobera presentant Supervivientes: Tierra de nadie
Carlos Sobera dona pas a publicitat moltes vegades en molt poc temps   | Mediaset

Realment, el detall que han tingut amb Kiko, deixant-lo estar amb la persona que més estima al món durant tant de temps, no l'han tingut amb altres concursants. Això està començant a provocar les primeres acusacions de tongo, tan habituals a 'Supervivientes'.

Sobera no fa cas a la polèmica i gaudeix d'un programa que realment captiva tant l'audiència com les persones que hi treballen.

Tot i les queixes, que ja s'han convertit en un clàssic del reality, l'audiència de 'Supervivientes' continua disparada. Dimecres va liderar amb comoditat la seva franja, arribant al 16% de quota de pantalla. Sobera està pletòric.