Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall

Patricia Pardo li diu a la seva amiga que expliqui la veritat mentre ella és fora

Patricia Pardo demana a la seva companya que no amagui la realitat

Patricia Pardo començava fa dies les seves merescudes vacances després d'un any molt convuls a El programa de Ana Rosa.

Tot allò que està relacionat amb l'espai presentat per la periodista gallega ha provocat una infinitat de comentaris i de reaccions. Especialment, després que el novembre del 2021 Ana Rosa Quintana deixés el seu lloc després de ser-li diagnosticat un càncer de mama.

Patricia Pardo i Ana Terradillos van ser les encarregades de prendre les regnes del programa a causa de l'absència de la periodista veterana. Això sí, després de diversos mesos de tractament per acabar amb la malaltia, està a punt de tornar i ho farà amb més força que mai.

Aquest estiu, Ana Terradillos i Patricia Pardo s'han repartit les vacances i, al mes de juliol, li ha tocat descansar a l'actual parella de Christian Gálvez.

Patricia Pardo assisteix atònita a la manipulació del seu programa

Són uns dies en què la gallega està desconnectant d'un any molt intens. Una temporada en què, com ha dit la seva cap, ha estat més que mai a l'altura en les tasques de presentadora titular.

Mentrestant, al plató de l'ara anomenat El programa de l'estiu, Ana Terradillos n'estarà al capdavant durant tot aquest mes. De vegades, aquesta haurà de bregar amb alguns assumptes espinosos que altres vegades li ha tocat afrontar la bona de Patrícia.

En aquest cas, ens referim a un tema delicat que afecta la ministra d'Igualtat, Irene Montero. Parlem d'unes declaracions manipulades que es van emetre a diferents mitjans, com ara Telecinco. En aquestes es parlava sobre la tragèdia al salt de la tanca de Melilla de fa unes setmanes.

Les paraules polèmiques que fan rectificar l'amiga d'Ana Rosa

I és que El programa d'Ana Rosa va emetre unes paraules esbiaixades de la ministra de Podemos. Després de les crítiques rebudes per part del partit morat, van haver de rectificar-ho forçadament, igual que ho van fer altres mitjans de comunicació.

Així, com a presentadora titular d'El programa de l'estiu, Ana Terradillos va ser l'encarregada de deixar clar que Telecinco havia comès un greu error i ho va voler explicar en directe fa tot just unes hores:

«Fa uns dies, en aquest programa vam emetre unes declaracions de la ministra d'Igualtat, Irene Montero, sobre la resposta davant la tragèdia de la tanca de Melilla. Avui els oferirem la seqüència completa d'aquestes manifestacions perquè en aquell moment no ho vam fer», començava la periodista de Telecinco.

Això és el que va emetre Telecinco de forma esbiaixada sobre Irene Montero

D'aquesta manera, el programa de Mediaset es va veure obligat a retractar-se de manera pública i mostrar les declaracions de la ministra íntegrament. Tant Unidas Podemos, com Pablo Iglesias i centenars d'usuaris a les xarxes socials van posar el crit al cel acusant els mitjans de manipular les paraules de Montero.

«Sempre podran conèixer la meva opinió, així ha estat sempre i així continuarà sent. Crec que els fets que hem vist són insuportables i tremendament dolorosos. Per tant, s'ha d'aclarir el que ha passat a través d'una investigació independent», començaven les declaracions.

«A més, penso que hauríem d'utilitzar els nostres serveis consulars per donar suport a les famílies dels morts». Així s'expressava Montero en la declaració completa de la qual primerament només es va emetre la part inicial.