Patricia Pardo en primer pla a Telecinco

Patricia Pardo esclata en directe a Telecinco: 'Ja n'hi ha prou'

La presentadora no ha dubtat a deixar clara la seva indignació per una polèmica viral

Patricia Pardo és la persona encarregada aquests dies de dirigir El programa de verano. Ho fa com a substituta d'Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat, que estan gaudint de les seves respectives vacances. La gallega cada vegada és més vehement a l'hora de defensar les seves postures i idees.

I així, a més de molesta, s'ha mostrat a l'hora de donar el seu punt de vista sobre la polèmica de la setmana. Ens estem referint a la controvertida imatge amb la qual un cantant ha promocionat la seva darrera cançó.

La imatge de C. Tangana que ha indignat Pardo

C. Tangana és qui aquesta setmana ha estat a l'ull de l'huracà'. I tota aquesta polèmica pel fet que, en voler donar a conèixer el seu single, no ha dubtat a fer-ho amb una fotografia d'allò més polèmica.

Yate és el títol de la cançó. Per això, ha optat per compartir una imatge seva en la coberta d'una embarcació d'aquesta mena, però sense estar sol. Surt envoltat de diverses dones, totes en vestit de bany i algunes en postures provocatives.

Aquesta instantània ha ofès molts internautes, que han carregat durament contra l'artista. I també contra algunes d'aquestes dones conegudes, com les actrius Hiba Abouk o Ester Expósito. Han considerat que és una imatge amb una gran càrrega masclista, pròpia de segles passats i que sexualitza les dones.

[Instagram] CShsE9EsMaB [/ instagram]

Patricia Pardo reacciona davant les crítiques sorgides

Com no podia ser d'altra manera, a El programa de verano s'ha abordat l'esmentada controvèrsia. En concret, s'ha comentat que ciutadans del carrer i també famosos, com Anabel Alonso, hagin carregat contra la imatge.

No obstant això, davant aquests comentaris en contra, Patricia ha alçat la veu. Així, s'ha mostrat visiblement enfadada pel que ha passat. I ho ha deixat clar dient: "Jo tinc clar que el tema de reggaeton i d'aquesta mena de videoclips està més que superat".

De la mateixa manera, ha afirmat: "Crec en l'empoderament femení. I, si una dona vol treure aquesta fotografia, és perquè li dona la gana i perquè és lliure. Té tot el dret a fer-ho ".

Però aquí no ha quedat la cosa. La periodista també ha afegit: "Ja n'hi ha prou que una dona no pugui presumir d'escot o ensenyar si li dona la gana!". Unes paraules que han rebut el suport del col·laborador Antonio Rossi. Ho ha fet dient: "Efectivament, podrà fer el que vulgui sense que ningú la jutgi".

[Tweet] 1427284018605740037 [/ tweet]

El públic reacciona als comentaris de Patricia Pardo

Com no podia ser d'una altra manera, els espectadors del programa dels matins de Telecinco han reaccionat davant el que ha passat. I la veritat és que hi ha opinions per a tots els gustos.

D'una banda, hi ha els que han deixat clar que estan d'acord amb la postura de Pardo. Per aquest motiu han escrit missatges a Twitter com: "Molt ben dit. Les dones van lliures, ningú les obliga a deixar-se fotografiar així".

Ara bé, hi ha seguidors del format que estan absolutament en contra del que ha dit la periodista. El seu plantejament l'han rebatut amb comentaris contundents: "Mira, Patricia, la foto és una merda la miris per on la miris. I la cançó i la lletra també ho són".

"És clar, que si et mola que la copa aquesta aparegui col·locada al cul d'una dona doncs tota teva. Emmarca la foto si vols. Superat diu ...".

I amb aquesta fermesa han escrit també: "És tot molt ranci" o "No es tracta que la dona pugui lluir el que vulgui. Es tracta que aquests cantants sempre han de sortir amb noies en biquini o amb poca roba. Per a elles és una feina i no crec que puguin triar què posar-se".