Patricia Pardo amb els ulls plorosos

Patricia Pardo ja no calla que Christian Gálvez ha començat de zero amb una altra

La periodista, pendent del futur professional del seu noi

Patricia Pardo és una de les professionals del món del periodisme més destacades del nostre país. A El programa de Ana Rosa arrasa dia rere dia com a presentadora substituta d'Ana Rosa Quintana.

La veritat és que sempre s'ha mantingut allunyada de la polèmica malgrat la seva tasca a la televisió. Tot i això, en aquests últims mesos no ha pogut evitar estar en el punt de mira a causa d'una nova il·lusió que té a la seva vida.

I és que tothom es va quedar en xoc després de la separació sobtada de Christian Gálvez amb Almudena Cid. Tot i això, poc temps després, la sorpresa va créixer encara més quan va sortir a la llum la notícia que el periodista havia refet la seva vida al costat de Patricia.

De fet, malgrat que la relació va sorgir ràpidament, tots dos ja es coneixien perquè s'havien creuat més d'una vegada pels passadissos de Mediaset. Fins i tot, havien connectat des del primer moment i havien format una bonica amistat.

Però, després de les respectives ruptures de tots dos, cada cop es van anar acostant més fins a arribar a enamorar-se perdudament. Sens dubte, ara tot indica que la relació va vent en popa perquè la parella ha passat el primer període de vacances junts.

Tot i això, amb la rutina a la cantonada, Patricia s'ha assabentat per un mitjà molt conegut que Christian ha hagut de canviar els seus plans amb una altra dona.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant amb mascareta
La parella va començar una relació sentimental el passat mes de febrer | Europa Press

 

Patricia Pardo, en xoc després de veure que han canviat els plans de Christian

El concurs Esta noche gano yo és una de les grans propostes de Telecinco per a aquest estiu. El format, que serà presentat per Christian Gálvez i Carolina Cerezuela, promet ser tot un èxit.

L'immens plató, situat a Villaviciosa de Odón, és la recreació d'un gran parc temàtic de jocs, on els concursants es posaran nit a nit a prova. Els participants en qüestió són personatges de la talla d'Edu Soto, Patricia Montero, Belinda Washington i Jorge González, entre d'altres.

Tot i això, cada vegada estan posant més obstacles en referència a la seva estrena a la televisió. Al principi, s'emetria aquest mateix mes de juliol, però ara la cadena ha capgirat els plans.

Tot i que el format fa més d'un mes que s'està enregistrant, finalment, segons la revista Semana, l'esperat concurs sortirà a la llum el pròxim mes d'agost. A primera vista tot sembla estar en ordre i no suposa cap problema el fet que s'emeti un mes més tard del que estava previst.

Tot i això, si es té en consideració que en aquestes dates el consum televisiu és molt més baix del normal, aquest sobtat canvi suposa un cop dur. I és que en aquest període, una gran part dels espectadors està de vacances, i per això les audiències decauen dràsticament.

Per aquesta mateixa raó, la resta de cadenes de televisió aprofiten per estalviar costos i aplicar-los a la tornada de les vacances, és a dir, per a la nova temporada.

Aquesta modificació respecte a l'estrena de Esta noche gano yo també ha perillat un estimat programa de Telecinco. I és que Déjate querer, presentat per Toñi Moreno, deixarà de projectar-se els dissabtes pel programa del xicot de Patricia Pardo. Per això es quedarà sense espai a la graella tot i haver renovat el format per un mes més a causa de l'èxit rotund que ha aconseguit fins ara.

Patricia Pardo en un plató de televisió
A Patricia Pardo no li ha agradat gens el dràstic canvi de plans | Telecinco

 

Així serà el concurs Esta noche gano yo

Patricia Pardo no es pot creure el canvi d'estratègia que ha fet Telecinco. Tot i que això ha capgirat els plans professionals de Christian, la veritat és que té l'esperança que el concurs televisiu aconsegueixi igualment un elevat nombre d'audiència.

De fet, el nou format de la productora Bulldog TV és summament original al que s'ha vist a la televisió fins ara. Els presentadors hauran de capitanejar dos grups que s'enfrontaran posteriorment a duels individuals, fins i tot els presentadors competiran entre ells.

Les diferents proves consistiran a posar en joc força, agilitat, resistència, habilitat, intel·ligència i talent. A mesura que es van guanyant les diferents fases del concurs, l'import anirà creixent fins a arribar a una suma considerable de diners.

Tot i això, encara que l'espai comença en dos grups, a la final, els membres d'un mateix bàndol hauran de competir entre ells per aconseguir la gran quantitat econòmica. El guanyador o guanyadora en qüestió serà qui cridi als quatre vents la frase «aquesta nit guanyo jo».