Fototmuntatge de Patricia Pardo i Ana Rosa Quintana

Patricia Pardo, a punt de plorar en confessar la realitat d'Ana Rosa Quintana

Patricia Pardo ja compta els dies pel retorn de la seva cap

Patricia Pardo no ha pogut contenir l'emoció en recordar una de les persones més importants de la seva vida. I és que tots aquests mesos han estat un infern per a la substituta d'Ana Rosa Quintana.

El mes de novembre passat, 'la reina dels matins' va anunciar la seva retirada temporal dels platós de televisió. La periodista es va veure obligada a abandonar les seves funcions dins d'aquest matinal per poder lluitar contra el càncer de mama que li acabaven de diagnosticar.

Fotografia de grup dels presentadors del programa d'Ana Rosa.
Ana Rosa Quintana confia totalment en els seus tres companys   | EP

Durant tots aquests mesos, Patricia Pardo, Joaquín Prat i Ana Terradillos han presentat 'El programa de AR'. I tan malament no ho han hagut d'estar fent quan una de les presentadores acaba de rebre un premi per la seva excel·lent tasca comunicativa.

El passat 3 de juny, la parella de Christian Gálvez va recollir el premi Antena de Plata, un guardó que «reconeix la tasca professional de la presentadora, la seva trajectòria al llarg de tot aquest curs al capdavant de l'actualitat i, per descomptat, la seva trajectòria periodística fins ara».

I, encara que està previst que el retorn televisiu de la seva cap es produeixi durant el proper mes de setembre, Patricia Pardo no va voler deixar passar l'ocasió per dedicar-li unes paraules emotives.

Patricia Pardo s'emociona en recordar la seva cap

Durant el seu discurs, Patricia Pardo va voler fer una menció d'honor a les cinc dones de la seva vida, entre les quals hi ha Ana Rosa.

«És un moment agredolç laboral perquè és insubstituïble, però sí que guardar lloc a una dona que jo crec que és la millor. És la veritable ànima de la televisió», va començar dient la periodista en relació amb l'absència de la seva cap.

«Els meus companys saben que estem en un moment dur perquè ens falta des de fa mesos. Sempre dic que és com anar a una festa d'aniversari on tot està perfecte, però falta qui fa anys».

Muntatge Ana Rosa Quintana amb Patricia Pardo
Patricia Pardo dedica unes emotives paraules a Ana Rosa   | CatalunyaDiari

Per això, el primer esment que va fer Patricia Pardo en el seu discurs va ser dedicat a Quintana. «A nosaltres ens falta ella. No és conscient de la lliçó de periodisme i vida que m'ha donat durant 12 anys que porto al seu costat».

A continuació, la gallega es va dirigir directament a la seva mare, la dona que la va ajudar durant els primers anys de vida. «Quan era petita, era molt cohibida i no era capaç d'expressar-me i la meva mare em deixava notetes i jo li contestava».

Encara que també va voler recordar tres dones essencials més a la seva vida: la seva germana i les seves dues filles Aurora i Sofia, a qui els va dedicar el premi.

Així es va assabentar Patricia Pardo de la seva victòria

Patricia Pardo es va quedar sense paraules en veure què va fer una de les seves companyes. El 9 de maig passat, la redactora va interrompre el ritme del programa per dirigir-se a tots els espectadors de 'El programa de AR'.

«Et demano pas perquè tenim una importantíssima informació que volem compartir amb tots els nostres espectadors», va assegurar Míriam Gimeno.

Primer pla de Patricia Pardo presentant El programa de Ana Rosa
Patricia Pardo no ha pogut contenir les llàgrimes   | MEDIASET

«La nostra presentadora, Patricia Pardo , és una de les guardonades amb l'Antena de Plata 2022, un dels premis més reconeguts del nostre gremi, atorgat per l'Associació de Professionals de Ràdio i TV de Madrid (ARTV)».

Després de fer-se pública la victòria, la presentadora no va poder amagar l'emoció. «Me n'alegro sobretot pels meus pares, la meva mare està molt emocionada. És com quan dones un regal, que et fa més il·lusió a tu. No he plorat, eh? Estic a punt, però no».