Fototmuntatge de Patricia Pardo i Ana Rosa Quintana

Patricia Pardo es posa a plorar parlant sobre l'estat d'Ana Rosa Quintana

La presentadora començava el programa fent una menció especial a Ana Rosa

Patricia Pardo no va poder contenir l'emoció en recordar Ana Rosa Quintana al 17è aniversari de 'El programa de Ana Rosa'. La gallega va voler fer una menció especial a la presentadora en un dels dies més importants de l'espai matinal de Telecinco.

El 10 de gener del 2005, Ana Rosa estrenava etapa a Mediaset disposada a convertir-se en la reina dels matins. Un objectiu que va aconseguir tot i haver estat diverses vegades a la diana de les crítiques.

La taula d'actualitat començava amb unes paraules molt emotives de Patricia Pardo, la substituta de la mítica presentadora, que no va poder evitar les llàgrimes. Fa mesos que Ana Rosa va deixar el programa després que li detectessin un càncer de mama, i el fet que no hi sigui es nota, i molt, al plató.

Patricia Pardo en un plató de televisió
Patricia Pardo celebra els 17 anys del programa recordant Ana Rosa Quintana | Telecinco

Patricia Pardo s'emociona parlant de l'estat de salut d'Ana Rosa Quintana

I és que no va ser un dilluns qualsevol a 'El programa de Ana Rosa'. Ahir feia 17 anys que es va estrenar el programa, amb Ana Rosa al capdavant. Des de llavors, la presentadora no ha faltat a la feina ni una sola vegada, excepte quan ha fet vacances.

No obstant això, ara el motiu de l'absència de Quintana té preocupats tots els seus companys. Segueix lluitant contra el càncer que li van diagnosticar a principis de novembre, i des de llavors tot ha canviat al plató.

Ana Rosa Quintana fent una videotrucada des de casa seva
Ana Rosa Quintana segueix lluitant contra el càncer | Mediaset

Per això, en aquest dia tan especial, Patricia Pardo va començar el programa amb unes paraules molt especials: «Un 10 de gener de fa disset anys, l'Ana Rosa us deia bon dia per primer cop».

Fent un repàs per com han sigut aquestes gairebé dues dècades en antena, Pardo va destacar que han après molt. Un aprenentatge en què la seva cap ha tingut un paper fonamental. «Hem tingut la sort de tenir la millor mestra, l'Ana Rosa», deia sense poder amagar l'emoció.

«És veritat que avui no pot ser a plató, però estem convençuts que tornarà molt aviat», afegia. I al final va acabar plorant, molt tocada per la situació tan delicada en què es troba la presentadora.

A més, també va revelar que l'èxit del programa es deu a que Ana Rosa sempre ha prioritzat que al seu equip hi hagi bones persones. «Si s'és bona persona, es pot comprendre els altres i empatitzar-hi», explicava emocionada.

«M'ha tocat ser la ploranera de l'equip, m'ha tocat aquest paper», deia donant el torn a Ana Terradillos.

Ana Rosa Quintana, més present que mai al seu programa

És cert que, des que Ana Rosa va abandonar l'espai de Telecinco, els seus companys sempre l'han tingut molt present. De fet, més d'una vegada la periodista s'ha deixat veure amb alguns dels seus col·laboradors de programa.

Fotografia de grup dels presentadors de 'El programa de Ana Rosa'
Els companys d'Ana Rosa Quintana la van recordar el dia que el programa feia 17 anys | EP

És per això que Ana Terradillos i Joaquín Prat també es van voler sumar a aquest petit homenatge. «Per molts anys a aquest equip tan meravellós. T'enyorem i t'esperem molt aviat», deia la basca per a donar inici a la taula actualitat.

Joaquín Prat, l'altre pes pesant del programa i fonamental en la vida d'Ana Rosa, també li va voler picar l'ullet. «El 2022 serà un any ple de coses bones, o almenys això e´s el que desitjo per a tots els espectadors d'aquest programa».

Qui també va voler dedicar unes paraules a Ana Rosa va ser Máximo Huerta. El periodista va treballar uns quants anys amb Ana Rosa, i recorda amb nostàlgia i afecte aquella època. «Felicitats, Ana Rosa i tot l'equip-família del programa. Em quedo amb tots els records meravellosos i amb els onze anys que he estat amb tu», publicava.