Muntatge Ana Rosa Quintana amb Patricia Pardo

Patricia Pardo revela en directe com està Ana Rosa Quintana i es fa el silenci

Patricia Pardo ha fet una confessió sorprenent sobre l'evolució d'Ana Rosa

Patricia Pardo i companyia s'han posat al capdavant de 'El programa de Ana Rosa' des que van anunciar la retirada temporal d'Ana Rosa de la televisió. Des d'aleshores, el seu de salut és tot un misteri.

El poc que se sap de la seva recuperació és gràcies als seus companys de feina. De tant en tant, els presentadors actuals del format decideixen donar algunes pistes sobre l'evolució de la seva cap.

Ara ha estat la mateixa Patricia Pardo qui ha revelat una dada que ha deixat la resta de tertulians del longeu format amb la boca oberta.

Fotografia de grup dels presentadors del programa d'Ana Rosa.
Patricia Pardo amb Ana Terradillos, Joaquín Prat i Ana Rosa. | EP 

Tot i no poder acudir al plató de Telecinco, la reina dels matins sempre hi és molt present. Cada dia, Joaquín és l'encarregat d'enviar a Ana Rosa molts ànims de part de tots els seus companys, però avui ha estat diferent. Patricia Pardo i Ana se li han avançat.

Aprofitant que és 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, l'equip d'aquest mític matinal ha volgut enviar-li un missatge molt especial.

«No us oblideu que avui se celebra el Dia Mundial Contra el Càncer. L'objectiu és mobilitzar i conscienciar per avançar en la prevenció i la investigació d'aquesta malaltia. Patrícia, enviem un petonet a Ana avui?», ha començat dient Ana Terradets.

Aquestes paraules han provocat que Patricia Pardo donés una nova pista sobre l'evolució d'Ana Rosa.

Patricia Pardo ha revelat en directe com es troba Ana Rosa

Aprofitant el relleu de presentadors, Patricia Pardo ha decidit enviar un afectuós missatge a la seva cap. «Un petonet, Anita. Passa un bon cap de setmana i a caminar, que a tu t'agrada molt caminar», ha confessat la presentadora.

Amb aquesta frase, la gallega ha revelat un detall, fins ara desconegut, sobre la recuperació d'Ana Rosa. Sens dubte, una dada que ha deixat sense paraules a molta gent.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana presentant el seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana segueix en ple tractament per curar-se del carcinoma que pateix en un pit. | MEDIASET 

Sembla que una de les coses que més està ajudant la coneguda presentadora amb la recuperació és l'esport. Cada dia, la reina dels matins s'omple de força i surt al carrer per fer un llarg i relaxant passeig.

«La tia es fa 10 quilòmetres cada dia. La gent es pensa que és de conya, però de conya res», ha assegurat Patricia Pardo deixant al descobert la rutina que segueix la periodista.

Amb cara de sorpresa, Ana Terradillos ha assegurat a la seva companya que, malgrat l'estat de salut delicat, està més en forma que elles. «Fa més que tu i jo juntes», feia broma provocant les rialles de la resta dels tertulians.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera
Ana Rosa manté una bona rutina esportiva. | Mediaset 

Ana Rosa també cuida molt la seva alimentació

Encara que l'esport és una part fonamental per recuperar-se, Ana Rosa també ha de tenir molta cura amb tot el que menja. Fa uns mesos, Joaquín Prat va confessar que la seva amiga estava portant una estricta dieta.

Durant un dels àpats que va compartir amb la periodista, li va explicar que els metges li havien recomanat seguir una alimentació molt cuidada sense cap mena d'excessos. Això l'ajudaria a estar forta per poder afrontar el dur tractament a què s'està sotmetent.

Joaquín Prat i Ana Rosa
Joaquín Prat i Ana Rosa. | CatalunyaDiari 

«La vam veure estupenda, la mateixa de sempre. Això sí, una mica més primeta. El metge li ha dit que hi ha coses que ha de treure de la dieta perquè no ara mateix no són bons», va explicar el company de Patricia Pardo en directe.

Tot i que també va confirmar que, quan aconsegueixi recuperar-se del tot, podrà continuar una vida totalment normal. «Després, quan ja recuperi la seva vida, farà allò que ella consideri oportú», va assegurar l'ajudant d'Ana Rosa.