Patricia Pardo en primer pla a Telecinco

Patricia Pardo se separa del seu marit policia després de 13 anys de matrimoni

Patricia Pardo posa punt final al seu matrimoni després de 13 anys i dues filles

Patricia Pardo, col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', ha posat fi al seu matrimoni. Exactament, d'aquesta manera ho publica en exclusiva la revista 'Hola!', anunciant la separació de la periodista i el pare de les seves dues filles.

Patricia i Francisco Márquez han posat punt final a 13 anys de relació després de no haver pogut superar una crisi matrimonial. És més, tal com publica l'esmentat mitjà, Pardo ja hauria signat els papers del divorci.

La separació hauria estat de mutu acord després d'haver intentat reconduir la relació sense èxit. En concret, fa més d'un any que el matrimoni no passava pel seu millor moment i sembla que res ha servit per evitar la separació.

Patricia Pardo se separa després de 13 anys de matrimoni

El confinament va ser la clau perquè el matrimoni entre la periodista i el policia arribés al seu final. Van ser mesos complicats que van fer replantejar-se la relació, provocant una crisi matrimonial que mai solucionarien.

Per això, Patricia i Francisco han decidit seguir per separat, però això sí, mantenint una excel·lent relació pel bé de les seves dues filles. Segons publiquen, la mà dreta d'Ana Rosa ja hauria signat l'acord de divorci posant punt final a 13 anys de relació.

I és que després d'intentar sense èxit una entesa, l'estiu passat la parella va decidir separar-se. Una decisió que va afrontar mentre substituïa Ana Rosa al capdavant del programa matinal de Telecinco.

La periodista i el policia es van conèixer en 2008 després d'una batuda en un local on Patricia gaudia amb les seves amigues. Ella va decidir donar-li el seu telèfon a un altre policia i Francisco li va trucar dues setmanes després.

L'any 2014 es van casar a Cadis, terra natal del policia, en un inoblidable casament on Ana Rosa va ser la convidada especial a l'enllaç. Un any després, el 2015, naixeria Aurora, la primera filla del matrimoni i en 2018, Sofia. Per això, res feia pensar que tres anys després la relació arribaria al seu final.

De fet, la gallega parlava així del gadità a les seves xarxes socials. «Aquesta mica de sud que necessito per no perdre el nord», escrivia al costat d'una foto amb el que era el seu marit.

Patricia Pardo va comptar amb el pare de les seves filles en el seu dia més especial

Tot i que fa mesos que el matrimoni estava immers en una crisi sentimental, la sintonia entre Patricia i Francisco ha estat excel·lent. El passat mes de maig, un mes abans de prendre la decisió de separar-se, el policia no va faltar al dia més especial per a la periodista.

I és que li atorgaven la medalla de la Creu Blanca, distinció policial per la seva tasca informativa, i a la cerimònia no va faltar Francisco. Ja al plató d'Ana Rosa va confessar a qui li va dedicar el guardó a part de la seva família. «Al pare de les meves nenes que és la persona que m'ha acostat a la policia i la  que m'ha donat forces», va explicar.

Aquí ja va cridar l'atenció que fes referència al «pare de les meves nenes» en lloc de «al meu marit». Malgrat això, el que està clar és que el divorci ha estat amistós i que se segueixen tenint un gran afecte, fruit aquests 13 anys de relació.

Tots dos han volgut que el procés de separació s'hagi efectuat de mutu acord i amb rapidesa, sobretot pel bé de les seves filles. De moment, però, la gallega no s'ha pronunciat al respecte ni al programa ni a les xarxes socials.

Així mateix, Patricia sempre ha procurat mantenir la seva vida privada allunyada del focus mediàtic, encara que una publicació a Instagram ara cobra sentit. En aquesta s'hi veu la periodista a Atenes mentre acompanya la instantània amb una frase. «En realitat, miro al futur», escrivia quan es van complir tres mesos de l'acord de separació.