YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Patricia Pardo trenca a plorar en directe a 'El programa de Ana Rosa'

Amb motiu del dia de Reis, el programa de Telecinco ha preparat una sorpresa per a la presentadora

La presentadora de Telecinco Patricia Pardo a un photocall
Patricia Pardo trenca a plorar en directe a 'El programa de Ana Rosa' | GTRES

Patricia Pardo, presentadora substituta a 'El programa de Ana Rosa', no ha pogut viatjar a Galícia durant aquestes Festes de Nadal per veure a la seva família. Tots sabem que amb les restriccions derivades de l'emergència sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19, ha estat molt complicat poder gaudir amb la família de les festes nadalenques.

No obstant això, com a agraïment a la tasca de Patricia durant aquests dies de Nadal, el programa de Telecinco ha volgut donar-li una sorpresa, i Patricia Pardo no ha pogut contenir les llàgrimes. 

El regal de Reis per a Patricia Pardo

Fa uns dies, amb l'arribada de les festes nadalenques, Patricia Pardo confessava amb tristesa que aquest any «soparé amb el meu marit i les meves filles, els quatre». Les restriccions imposades per lluitar contra la pandèmia de la Covid-19 no han permès que Patricia Pardo visiti a la seva família. 

Aprofitant que la presentadora informava sobre l'arribada imminent dels Reis Mags, els seus companys de programa li han preguntat per la seva llista de regals de Reis. «Veure a la meva família tan aviat com es pugui», ha confessat. Ara bé, Patricia no s'esperava que el desig arribaria tan aviat, encara que en format virtual.

«No m'ho puc creure» ha exclamat sorpresa quan ha vist en pantalla a la seva germana Tamara acompanyada del seu fill per enviar-li un preciós missatge ple d'afecte. «Ai, que bonic que és el meu nebot, és el nen més maco del món, que a més és el meu fillol», ha afirmat Patricia.

Patricia Pardo vestida de rosa, s'emociona amb una trucada de vídeo en directe de la seva germana
Patricia Pardo trenca a plorar amb la videotrucada de la seva germana | Telecinco

Patricia Pardo s'ha estranyat molt que la seva germana vulgui aparèixer a la televisió: «No em puc creure que estiguis aquí, la meva germana és la persona més tímida que hi ha sobre la faç de la Terra. Moriré!» ha explicat la presentadora. No hi ha cap dubte que Tamara i Patricia són germanes, ja que s'assemblen molt.

Un missatge molt emotiu

La distància és difícil, però si a més hi afegim l'angoixa per la crisi sanitària, encara és més complicat suportar no poder estar amb la família. «Recorda el que diu la mare, que prefereix poder veure els seus fills i nets durant la resta de la seva vida i no durant aquest Nadal. És més important que pugui seguir veient-nos després. Bé, nosaltres almenys ja et veiem cada dia», ha manifestat Tamara.

Patricia Pardo s'ha vist desbordada per la situació i no ha pogut contenir les llàgrimes davant el missatge de la seva germana. «Saps que t'estimem molt, que et trobem a faltar», ha assegurat Tamara. «Us estimo moltíssim, estic desitjant veure-us», ha contestat la presentadora, que ha explicat que no veu a la seva família «des del juny».

«Nosaltres et veiem cada dia, no et preocupis si has vist poques vegades al teu nebot, ell et veu cada dia», ha dit Tamara mentre Patricia seguia emocionada. Després de la sorpresa, la presentadora ha agraït enormement el detall del programa que, sens dubte, ha estat un dels moments més emotius viscuts a 'El programa de Ana Rosa '.


Comentaris

envia el comentari