Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte plenament primaveral amb sol i més calor

Paula Vázquez acusa la Guàrdia Civil d'aprofitar-se'n d'ella per publicitar-se

La presentadora va presentar una denúncia per assetjament fa més d'un any però l'home l'havia deixat de molestar
La presentadora Paula Vázquez | Cedida

 

Paula Vázquez ha carregat durament contra la Guàrdia Civil en una entrevista publicada aquest dijous al diari 'El Mundo'. La presentadora de 'Fama' afirma que la benemèrita s'ha aprofitat d'ella per publicitar-se arran d'una denúncia que havia fet a un assetjador, i assegura que ha perdut tota la confiança en el cos policial.

 

«Era una denúncia de fa més d'un any a un home que ja no em molestava. La Guàrdia Civil no havia fet res, però just el dia que presentàvem el programa van filtrar aquesta detenció i van mentir dient que era una denúncia recent. La Guàrdia Civil es va aprofitar de mi per publicitar-se. Ha estat molt oportunista i no tornaré a recórrer a aquest cos, només a la Policia», explica.

Uns quants anys fora de la televisió

La presentadora gallega ha tornat a la televisió amb 'Fama' tres anys després del seu últim projecte a la pantalla petita i assegura que no va ser ella qui va voler estar tant temps allunyada del focus mediàtic: «Un dia publicaré un llibre i ho explicaré, però encara no tinc ganes que em crucifiquin. No em va vetar una persona concreta ni hi ha hagut una mà negra, però sí molts interessos. Imagino que em vaig convertir en incòmode».

 

No obstant això, en una entrevista realitzada fa uns mesos va agrair aquesta aturada, perquè gràcies a això va començar a gaudir de la vida: «He necessitat tres anyets per reubicar-me, per trobar-me, per saber una mica qui sóc perquè vaig acabar creient que era el que els altres escrivien de mi i al final he deixat de veure a través dels ulls dels altres, ara em veig pels meus».

Una nova relació sentimental

Sembla que aquest 2018 és l'any de Paula Vázquez. El seu retorn amb 'Fama' no és l'únic motiu pel qual la presentadora està més feliç que mai. Segons ha pogut saber el portal 'Look', Vázquez hauria iniciat una relació sentimental fa tot just unes setmanes amb Germinal Torremocha. L'afortunat que ha aconseguit enamorar a la presentadora és un reconegut il·luminador de televisió.

 

L'actual parella es va conèixer l'any 2012 en un dels programes de 'El número 1' que s'emetia a Antena 3. Allà es van veure per primera vegada, però en aquells dies només hi havia una bonica amistat: «Germi en aquella època estava encara amb la seva dona», apunta una font propera al mitjà citat. En aquells dies no van mantenir cap tipus de relació, però no obstant això, anys després s'han convertit en parella sentimental.