Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Paulina Rubio serà 'coach' a la nova versió de 'La Voz' a Antena 3

La cantant mexicana formarà part del jurat al costat de Luis Fonsi, Antonio Orozco i Pablo López
Paulina Rubio a l'edició mexicana de 'La Voz' | cedida

 

Cada vegada queda menys perquè 'La Voz' torni a la petita pantalla, però aquest cop ho farà a 'Antena 3'. La cadena d'Atresmedia està acabant de preparar la nova versió d'un dels concursos de música més importants de la televisió i ja ha fet públic quins artistes formaran part del seu jurat.

  

  

'La Voz' d'Antena 3 està en boca de tots, sobretot a les xarxes socials. Molts seguidors del programa han criticat que Atresmedia hagi mantingut pràcticament el mateix format que tenia a Telecinco, ja que pensen que per tal de cridar l'atenció del públic haurien d'haver innovat més.

 

 

 

Antena 3 pren 'La Voz' a Telecinco

Un dels punts forts del programa, sens dubte són els seus 'coaches'. En aquest sentit, alguns dels cantants que formaven part de les edicions de Telecinco continuaran també a la nova aventura a Antena 3. De moment ja s'ha confirmat que Antonio Orozco i Pablo López seguiran com a part del jurat de 'La Voz'.

 

No obstant això, les dues grans novetats d'aquesta edició són cantants sud-americans. Antena 3 ja ha confirmat la participació com a 'coach' de la cantant mexicana Paulina Rubio. De fet, s'ha pogut saber que ja està buscant un habitatge a Madrid per instal·lar-com més aviat i començar amb les gravacions de 'La Voz'.

 

Luis Fonsi y Daddy Yankee al videoclip de 'Despacito' | Youtube

 

Paulina Rubio i Luis Fonsi, fixatges estrella

Paulina Rubio té un llarg historial musical, però també compta amb una gran experiència en aquest tipus de formats musicals per a televisió. De fet, la mexicana ja va participar com a jurat a la versió mexicana de 'La Voz'.

 

Qui també compta amb experiència a 'La Voz', però en la seva versió xilena, és Luis Fonsi, l'altre gran fixatge que ha realitzat la cadena d'Atresmedia. El cantant de 'Despacito' també ha confirmat la seva presència i tancarà el llistat de membres del jurat.

 

David Bisbal en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat
 

Bisbal i Rosario repetiran a 'La Voz Kids'

Pel que fa a 'La Voz Kids' també s'han confirmat els seus 'coaches', on repetiran Rosario Flores i Melendi. Però si hi ha un nom destacat, és el de David Bisbal que, mentre a l'última edició va tenir una aparició esporàdica com a 'Supercoach', a partir d'ara tornarà a tenir un lloc fix al jurat. Com a novetat en aquesta versió d'Antena 3, a més, hi haurà una quarta 'coach' que serà Vanesa Martín.