Primer pla de Paz Padilla somrient

Paz Padilla carrega contra la seva filla Anna: «m'ha deixat sense res»

Paz Padilla s'ha quedat completament sola des que Anna Ferrer va decidir mudar-se amb el seu xicot

Paz Padilla està travessant una etapa molt complicada, ja que ha hagut d'acomiadar-se de la seva gran companya de viatge: la seva filla Anna Ferrer. La influencer ha començat una nova etapa al costat de la seva parella al centre de Madrid, i ja no viu a la luxosa casa que l'actriu té als afores de la capital. Tot i això, mare i filla estan unides en un procés complicat que ha generat una gran controvèrsia. La jove promet no separar-se mai de la humorista, encara que ja no visquin sota el mateix sostre.

Paz Padilla s'ha convertit en una de les grans comunicadores de Telecinco. De fet, comptar amb ella al plató és una aposta segura, i els experts asseguren que el seu èxit supera el de la resta dels seus companys, motiu que l'ha fet fonamental. I orgullosa n'està Anna Ferrer, encara més perquè la seva situació actual parteix d'una terrible desgràcia, la mort del seu marit Antonio, que va aprendre a superar.

Iván Martín i Anna Ferrer
Iván Martín i Anna Ferrer | GTRES

Paz Padilla desemmascara Anna Ferrer

Paz presumeix de tenir una filla exemplar i s'ha guanyat el respecte de tota la premsa del cor. En lloc d'aprofitar-se dels seus cognoms, ha fet carrera ella sola i ha muntat diverses empreses bastant reeixides. De fet, la presentadora mai s'ha cansat de repetir en els platós el paper de jove emprenedora de la seva filla. No obstant això, no pot evitar fer servir l'humor que sempre l'ha caracteritzat per definir la seva situació actual.

Padilla sap que la seva petita ha de volar sola, però ha fet servir aquesta situació per fer broma amb la soledat que li ha provocat la seva independència. «M'he quedat sola i s'ho ha emportat tot, fins m'he quedat sense roba», declarava en el seu compte d'Instagram. La humorista es va separar del seu primer marit, Albert Ferrer, quan Anna era una nena, per la qual cosa sempre han estat unides. Tenien per costum fer viatges juntes, organitzar festes i fins i tot intercanviar-se vestits, cosa que ja no faran tan sovint.

L'actriu i presentadora ha fet, en aquest sentit, una petició que no ha deixat indiferent a ningú: «M'he quedat sense res, si alguna marca vol enviar-me coses...». La presentadora vol deixar clar que totes les queixes que està fent són en un to d'humor.

Paz Padilla demana ajuda: «Ho he fet molt bé»

Anna Ferrer és una de les grans influencers de país, i de fet, els seus ingressos superen els de moltes de les seves companyes. En aquest sentit, la seva mare considera que ha fet bé el seu paper de permetre que s'independitzi, ja que «vol dir que és econòmicament solvent». «És una nena sana, equilibrada, i li toca el procés que ha de viure ara, que és emancipar-se», explicava Padilla.

Paz Padilla amb cara seriosa
Paz Padilla comença nova etapa personal | Gtres

Anna és conscient que la seva professió l'obliga a compartir certes coses, però és estrictament pudorosa amb la seva vida privada. Ofereix una parcel·la de la seva intimitat en les xarxes socials, encara que té molt clar quins són els límits que ha marcat. La comunicadora presumeix d'ella sempre que pot, ja que és conscient que no totes les joves de la seva situació es comporten igual. Ferrer ha estudiat, es guanya els seus propis diners i està centrada en les seves valuoses empreses.