No tocava: Paz Padilla fa plorar Lydia Lozano amb un desafortunat comentari

Kiko Hernández ha hagut de sortir corrent darrere de la seva amiga i companya

Avui, Paz Padilla ha tornat a 'Sálvame' després de superar una lenta recuperació del seu positiu per coronavirus. La presentadora i humorista ha tornat molt contenta i ha volgut explicar als seus companys com han estat aquests dies tan complexos i, entre aquests detalls que ha volgut compartir, ha narrat quan va decidir anar a l'hospital per recuperar-se del contagi.

Padilla ha volgut recordar el seu company, l'actor Jordi Sánchez, qui li va escriure insistentment perquè es posés en mans dels metges. Després d'això, la còmica ha volgut reconèixer la importància dels metges i també, recordar que això és molt seriós i que hi ha moltes persones que s'han perdut pel camí.

Potser quan Paz ha fet aquest comentari, no ha caigut en què al plató es trobava Lydia Lozano i que, just ahir, tornava a la televisió després d'estar una setmana fora del programa a conseqüència de la defunció del seu germà Jorge Lozano, qui justament ha mort en un hospital per culpa del coronavirus.

Com és lògic, Lydia ho té molt recent i aquesta reflexió de Paz ha fet que la canària s'aixequés de la seva cadira i abandonés entre llàgrimes el plató a través d'una de les sortides laterals. Seguidament, Kiko Hernández ha sortit corrent darrere de la seva companya, sabent que aquest comentari l'acabava de desmuntar per complet.

Quan Padilla ha vist el que ha generat a la tertuliana, ha volgut demanar-li perdó, afegint que això per dur que sembli és una realitat i que hi ha moltes persones que avui dia estan patint pèrdues personals. Unes pèrdues molt dures i que, a més, per la situació en què es produeixen, és impossible acomiadar-se d'aquests familiars.

Padilla, pendent dels seus fans 

La presentadora de 'Sálvame' ha anat explicant la seva evolució a través de les seves xarxes socials, fent partícips a tots els seus seguidors i que han pogut anar veient en temps real com anava millorant, tot i que han sigut unes setmanes molt dures i que ella mateixa ha admès que les ha viscut amb molt de dolor, sobretot perquè aquest contagi li impedia poder veure els seus éssers estimats i la invalidava per apropar-se, tocar i veure cara a cara a la seva filla, la 'instagramer' Anna Ferrer Padilla.


Comentaris

envia el comentari