Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Paz Padilla

El cop definitiu de Paz Padilla a Jorge Javier Vázquez: diversos milions d'euros

Paz Padilla rep una oferta del canal

Teòricament, Paz Padilla havia de veure's les cares amb els responsables de Telecinco. En principi, estava previst que aquest passat divendres, 10 de juny, se celebrés el procés judicial per l'acomiadament de la presentadora. Però abans que això passés, la cadena va intentar arribar a un acord amb ella.

La intenció de la gaditana era clavar el cop definitiu a Jorge Javier Vázquez i al grup de comunicació. I com que tenia moltes possibilitats de sortir triomfadora d'aquesta batalla, des de Fuencarral van començar a prendre mesures. Tan sols volien arribar a un acord per evitar seure a la banqueta, i per això li haurien ofert una quantitat de diners molt elevada.

A Telecinco havien decidit prescindir dels serveis de Padilla per abandonar Sálvame en directe després d'una discussió amb Belén Esteban. A la nota facilitada pel grup audiovisual assenyalaven que van optar per «resoldre el contracte vigent» amb l'humorista. El motiu era «l'incompliment de la seva obligació com a presentadora».

Aquesta decisió va molestar molt la gaditana, que va decidir emprendre accions legals. En principi la vista oral estava prevista per al passat 31 de maig. Tot i això, Mediasetva demanar la suspensió del judici durant uns dies.

Així que, davant d'aquesta situació, en principi ambdues parts havien de veure's les cares aquest 10 de juny. No obstant això, l'empresa de Vasile ja va començar a fer tot el possible per assolir un acord amb ella. Sí, puix que no volien que fossin els tribunals els que determinessin si va ser un acomiadament improcedent o no.

Imatge de Paz Padilla parlant durant un acte
Paz Padilla havia de veure's les cares amb els dirigents de la cadena | Europa Press

Així, l'excol·laborador Jesús Manuel Ruiz oferia a esDiario els detalls de la negociació: «Consistiria en una quantitat econòmica important». En cas que fos declarat com a improcedent, el canal hauria d'abonar-li la quantitat íntegra del contracte. Cal no oblidar que només uns mesos abans havia signat la seva continuïtat.

Si estimen l'acomiadament de Paz Padilla com a nul, a Fuencarral l'haurien de readmetre. D'una manera o altra, ella té la paella pel mànec, i els que estan en una situació crítica són els dirigents de Mediaset.

El contracte que tenia amb la casa podria superar el milió d'euros, assenyalava el periodista també acomiadat. Així que, si no arribaven a una entesa, haurien de veure's les cares als tribunals. D'aquesta manera, un jutge s'ocuparia de dictar sentència a finals d'aquest mes.

D'altra banda, a l'entorn de l'humorista asseguraven que tenia molt ben preparada la prova documental i testifical. Això, segons sembla, hauria provocat que a Telecinco s'haguessin afanyat a intentar evitar el judici al preu que fos.

Paz Padilla està molt tranquil·la amb aquest procés

Paz Padilla es mostrava molt relaxada amb la situació. Al seu moment va assenyalar que no entenia els motius pels quals era acomiadada. I és que tan sols s'havia absentat durant uns minuts del programa que presentava, però no era una cosa nova.

Amb anterioritat altres companys havien fet el mateix, però el seu comportament no havia tingut el mateix càstig. La sospita és que darrere del seu cessament s'hi amaga una mica més. L'enfrontament amb Belén i els mals resultats de l'audiència eren motius més que suficients per prescindir-ne.

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
Paz Padilla va rebre una oferta per evitar el procés judicial | Telecinco

A més a més, quan se li ha preguntat per la relació amb els seus companys, ha evitat aprofundir sobre el tema. Mai va dir res de dolent de Jorge Javier ni de cap altre col·laborador. Només parla meravelles de l'espai on va estar durant tants anys.

En tot cas, Padilla està disposada a donar guerra, i no se n'anirà de Mediasetsense que la indemnitzin amb els diners que considera just.

▶️ Nace el bebé de María José Campanario y Jesulín: todo lo que se sabe