Paz Padilla critica a Pilar Eyre sense adonar-se que ho està sentint tot

La presentadora va dir sobre la periodista que «té la boqueta molt llarga», sense saber que era la convidada que entrava tot seguit en directe
Paz Padilla durant la intervenció de Pilar Eyre a 'Sálvame' | Telecinco

 

Paz Padilla podria tenir les hores contades a 'Sálvame'. I és que durant el darrer programa de Telecinco, la presentadora andalusa va deixar anar un comentari d'allò més desafortunat just al moment en què un dels convidats es disposava a entrar en directe. A més a més, la frase anava directament dirigida a aquesta persona, la qual ho va sentir tot a la perfecció. 

 

Es tractava de la periodista Pilar Eyre, que va ser convidada al programa per parlar d'unes polèmiques declaracions que va fer sobre el rei emèrit Joan Carles, a les quals assegurava que aquest no només havia tingut tres fills.

El relat dels fets

Just aprofitant un vídeo introductori de la figura de Pilar Eyre, la presentadora Paz Padilla va aprofitar per comentar: «Té la boqueta molt llarga —en referència a Pilar Eyre—, sé del que estic parlant. Parlo de la meva experiència». El que no sabia, però, és que la mateixa Pilar Eyre estava escoltant tot el que estava dient sobre la seva persona.

 

Quan Paz es va veure que s'havia sentit tot, es va quedar perplexa, i va intentar dissimular el seu error presentant amb tota la naturalitat a la convidada. Però Eyre, molt molesta, va contestar: «No sé a què ve això».

 

La presentadora andalusa va voler seguir com si no hagués passat res i amb tota la confiança va agregar: «No som ximples. Sap al que em refereixo». Posteriorment, li va preguntar a Eyre per les seves declaracions sobre els fills del rei emèrit. Però la periodista, enfadada, va dir: «M'has deixat descol·locada. Si ho sé és perquè, precisament, porto molts anys en aquest món». Pots veure el vídeo del moment a la pàgina web de Telecinco.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris