Preocupació per Paz Padilla: desapareguda fa dies

La presentadora ha assegurat que només veu pedres al camí

Paz Padilla
La presentadora ha assegurat que només veu pedres al camí | Catalunya Diari

Paz Padilla travessa el moment més dur de la seva vida després de perdre al seu marit, Juan Vidal. El passat 2 d'agost es van complir dues setmanes de la mort del seu company de vida arran d'un tumor cerebral que patia amb discreció des de fa temps.

Tot i que la presentadora portava mesos preparant-se per acomiadar l'amor de la seva vida, el cop ha estat tan dur que ha decidit apartar-se de la vida pública un temps per intentar superar aquest moment tan dolorós.

Paz Padilla travessa el desert més dur

Fa poc més d'una setmana, Paz Padilla va compartir la seva última publicació a Instagram, on la vam poder veure sola caminant en un paratge desèrtic ple de roques. La imatge anava acompanyada per un profund missatge que ha emocionat, però alhora preocupat enormement als seus companys i amics.

«Avui fa una setmana que vaig perdre l'amor de la meva vida. Vull agrair-vos el vostre suport i els milers de missatges. Em van commoure enormement les flors que, de manera anònima, vam rebre al tanatori», començava el text escrit per la presentadora de 'Sálvame'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy hace una semana que perdí al amor de mi vida. Quiero agradeceros vuestro apoyo y los miles de mensajes. Me conmovió enormemente las flores que, de forma anónima, recibimos en el tanatorio. Gracias a los amigos que se desplazaron para estar conmigo en esos momentos difíciles, a esos reportajes tan bonitos y al trato tan humano. Los compañeros que cada día me dicen que me quieren y me mandan energía. He vivido una historia de amor corta pero muy intensa, se que su amor vivirá en mi para siempre. Ahora estoy de retiro, atravesando el desierto más duro de mi vida, donde solo veo piedras en el camino. Él me ayudará a encontrar mi destino. Soy un animal herido, pero avanzando.

A post shared by Paz Padilla (@paz_padilla) on

«Gràcies als amics que es van desplaçar per estar amb mi en aquests moments difícils, a aquests reportatges tan bonics i al tracte tan humà. Als companys que cada dia em diuen que m'estimen i m'envien energia», seguia Paz Padilla, en un intent de mostrar el seu afecte cap a tot l'equip que treballa amb ella.

Els companys de 'Sálvame', preocupats 

Paz Padilla va voler agrair als seus companys tot l'amor rebut durant aquestes primeres setmanes després de la pèrdua, però també ha volgut deixar clar que necessita un temps de reflexió i solitud per superar el moment més dur de la seva vida. La presentadora necessita treure la força necessària per superar el dolor i trobar un nou sentit a la vida.

«He viscut una història d'amor curta però molt intensa, és que el seu amor viurà en mi per sempre. Ara estic de retir, travessant el desert més dur de la meva vida, on només veig pedres al camí. Ell m'ajudarà a trobar el meu destí. Sóc un animal ferit, però avançant», deia el text de Paz.

Tot i que els companys de 'Sálvame' confien que la presentadora podrà tirar endavant gràcies a la seva força i valentia, la preocupació és lògica després dels missatges de dolor de la seva amiga.


Comentaris

envia el comentari