Paolo Vasile i Paz Padilla

Paz Padilla dona una lliçó als que la van fer fora de Telecinco

Paz Padilla «no li guarda rancor» a Telecinco després de ser acomiadada

Paz Padilla ha sortit de Mediaset de sobte. El seu polèmic acomiadament després de la baralla que va tenir amb Belén Esteban ha deixat moltes preguntes. I algunes les ha respost la gaditana en una llarga entrevista a La Vanguardia.

Paz ha estat molt clara referint-se a Belén. «Només sé que el dia de les vacunes vaig trucar a Belén 80 vegades per dir-li que s'estava equivocant, però no em va agafar el telèfon», va dir l'actriu.

A més, Padilla ha parlat de la seva nova etapa professional. Està centrada en el seu llibre El humor de tu vida que ja ha triomfat per Espanya. Ha viatjat a Mèxic els últims dies per vendre el seu espectacle també allà.

Sobre el seu acomiadament, l'humorista ha deixat clar que «no guarda rancor a ningú» dins de la cadena. Un grup de comunicació que li va donar l'oportunitat de presentar durant 13 anys un dels programes més importants de Telecinco.

Primer pla de perfil de Paz Padilla amb el rostre seriós
Paz Padilla ja pensa en el seu nou futur professional després de ser acomiadada de Sálvame. | GTRES

També, li han preguntat pel que ha après de la seva exitosa etapa a La Fábrica de la Tele. «M'han ensenyat a no tenir por del directe i a enfrontar-me al present», ha dit.

«Per això a vegades fico la pota, i a més soc dislèxica! M'agrada molt entretenir i m'encanta la improvisació. Ha estat una gran escola», ha explicat fa unes hores.

Paz Padilla: «No em quedava res per dir, no volia estar allà»

La comunicadora no ha tingut problema a contestar una pregunta que tots es fan des del dia que va abandonar el plató de Sálvame.

Per què va decidir deixar el programa quan faltava més d'hora i mitja per acabar? «Quan ja ho has dit tot, no em quedava res per dir, no volia estar allà. Estic en una altra fase en què vull estar feliç», ha dit sobre aquest tema.

Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'.
Paz Padilla ho ha estat passant molt malament en els dos últims anys. | Mediaset

Tot i que té clar que la seva etapa a Telecinco ha acabat per sempre, Paz Padilla diu que «Telecinco m'ha aportat molt. M'ha ajudat moltíssim en aquests 13 anys i li estic molt agraïda professionalment i personalment».

«No m'ho qüestiono, insisteixo: ¿per què? Això és com un divorci, ara ja no m'aporta res. A la vida, vinga!», deia la presentadora.

Paz Padilla demanda Mediaset

Paz sap que s'emporta molt bones coses de la productora que li va donar l'oportunitat de presentar Sálvame. I no creu que sigui la més indicada «per donar consells a ningú. Fa molts anys que són professionals, què els diré que ells ja no sàpiguen», explicava.

«Donar-li les gràcies per haver format part d'aquesta família durant 13 anys i haver compartit amb ells moments importants a la meva vida. Soc qui soc gràcies a totes les persones que han passat per la meva vida», ha dit Paz.

Paz Padilla podria abandonar 'Sálvame'
Paz Padilla podria demandar a Mediaset pel seu fulminant acomiadament. | La Noticia Digital

Això si, el que té clar la presentadora és que el seu acomiadament ha de solucionar-se d'alguna manera. «Soc una treballadora i ells són una empresa. Quan una persona és acomiadada hi ha uns drets del treballador, punt i pilota», ha dit sobre les mesures legals que ha posat contra la qual va ser la seva productora.

Aquest dimarts s'ha sabut que ja hi ha data per al judici per la demanda interposada per Paz Padilla contra Mediaset España per acomiadament improcedent. El judici tindrà lloc el dimarts 31 de maig a les 9:10, al Jutjat Social Nº47 de Madrid, diu El Confidencial Digital.