L'enemiga de Paz Padilla que podria costar-li la seva tornada a 'Sálvame'

La gaditana està llesta per tornar a la televisió

Paz Padilla s'emociona amb les boniques paraules de Terelu
Paz Padilla voldria tornar ja a 'Sálvame' | CatalunyaDiari

Paz Padilla va ser una de les primeres a deixar la televisió quan el coronavirus va arribar al nostre país. La gaditana va deixar de presentar 'Sálvame' el passat 14 de març, quan es va decretar l'Estat d'Alarma.

La presentadora ha viscut els dies més difícils del confinament a la seva mansió de Pozuelo d'Alarcón (Madrid) amb el seu marit, la seva filla Anna i una de les seves germanes.

Paz Padilla, llesta per tornar a Telecinco

Durant el moment més dur de la crisi va decidir deixar la feina i tenir cura dels seus, així com col·laborar de diverses maneres per ajudar a la crisi sanitària que està vivint el país. Però ara han passat ja dos mesos de quarantena, i la presentadora vol tornar a la seva vida anterior i planeja el seu retorn a 'Sálvame'.

L'esperada tornada de Paz Padilla a la televisió podria ser molt més tensa del que es pensava. La presentadora prenia la decisió de tancar-se a casa per protegir la seva família, tal com ha relatat la gaditana. Una sorprenent opció que va provocar l'arribada de Carlota Corredera per quadrar les tardes que Padilla deixava de presentar.

Carlota Corredera a 'Sálvame'
Carlota Corredera ha estat la substituta de Jorge Javier durant aquests mesos | Telecinco

Des que comencés l'estat d'alarma, Carlota Corredera ha estat l'encarregada de substituir Jorge Javier tant els dijous com els divendres, on el presentador ha d'estar preparant la gala de 'Supervivientes'. Una situació controlada que podria estar a punt d'esclatar després el desig de Padilla de tornar a treballar.

Paz Padilla tenia previst tornar el 7 de maig però va deixar tirat a 'Sálvame'

Amb la reaparició de Padilla, Carlota Corredera perdria protagonisme i la copresentadora no vol cedir terreny en aquest aspecte. Fins al moment, la substituta oficial de Jorge Javier ha estat Carlota i amb la tornada de Paz podria començar a sorgir la tensió entre elles.

Segons la informació que ha donat a conèixer la revista 'Lecturas', Padilla tenia previst tornar a 'Sálvame' el passat 7 de maig. Poc abans de començar el programa, va trucar a la direcció per cancel·lar aquest compromís. Carlota va haver de sortir corrents de casa per presentar el programa. Veurem si la volta de Padilla en els pròxims dies aixeca alguna ampolla entre ambdues companyes.


Comentaris

envia el comentari