App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

❗ Alba Vergés portarà al Govern l'obligatorietat de l'ús de la mascareta encara que hi hagi distància

Paz Padilla esclata i llança un missatge que pot salvar moltes vides

La presentadora s'ha mostrat implacable mentre mirava a càmera

Paz Padilla enviant un missatge a 'Sálvame' sobre l'ús de les màscares. Dijous 25 de juny de 2020
Paz Padilla envia un missatge sobre l'ús de les mascaretes | Telecinco

Paz Padilla està molt conscienciada en la lluita per evitar el contagi per Covid-19. La presentadora de 'Sálvame' es mostrava d'allò més dura el passat dijous, 25 de juny, en un discurs en directe per a totes aquelles persones que no compleixen amb les mesures de seguretat. Des que va arribar la pandèmia, Paz sempre ha vetllat perquè les normes per evitar la propagació es compleixin, reconeixent l'esforç del personal sanitari.

Amb la «nova normalitat» instaurada al nostre país, molts són els qui es mostren relaxats a l'hora de relacionar-se amb la gent, evitant posar-se la mascareta o no complint amb la distància de seguretat. Per això en el programa de dijous, va enviar un missatge per a aquelles persones irresponsables.

«Per què hi ha gent que em fa sentir tan malament? Perquè jo vaig amb mascareta i ells van sense mascareta i em diuen: 'Bah, si jo tinc anticossos, no passa res'», començava el seu al·legat la presentadora, en un intent de conscienciar sobre l'ús de les màscares.

«Tu no te n'adones que tu no tens por a emmalaltir, però jo sí. Jo tinc dret a venir a treballar, jo vull cuidar la meva salut. I no em facis sentir malament quan et demano per favor que et posis la mascareta, que és obligatòria Per què em fan sentir com la dolenta? Quan qui t'has de sentir malament ets tu, rei» continuava exposant.

El discurs de Paz Padilla anava dirigit especialment a la gent jove, que últimament són els qui protagonitzen accions més irresponsables. Per a la humorista és primordial tenir cura de la gent gran, més vulnerable davant la malaltia. «Ets jove, valent, sa, però potser jo no, ni la teva mare, ni la teva àvia. Fes-ho per nosaltres. No siguis tan egoista, xato», finalitzava la presentadora quedant-se molt a gust. «Uf, ja ho he dit» exclamava alleujada.

Durant el confinament, Paz ha estat a casa fabricant  mascaretes per ajudar davant de l'escassetat de material sanitari que es va produir durant l'inici de la  pandèmia,  a més de col·laborar en una iniciativa per ajudar els més desfavorits.


Comentaris

envia el comentari