L'important motiu que manté a Paz Padilla allunyada de 'Sálvame'

La presentadora de Telecinco es troba confinada a casa i ajudant en tasques santitàries

Paz Padilla després del funeral de la seva mare, el 12 de febrer de 2020
Paz Padilla està ajudant amb tasques sanitàries | Catalunya Diari

En els últims dies Paz Padilla no ha aparegut al plató de 'Sálvame', motiu pel qual els programes s'han repartit entre Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera. La falta de Padilla en aquest triangle ha donat lloc a moltes especulacions, encara que la més secundada ha estat el confinament que està complint tot el país i que li impedia acudir al seu lloc de treball.

Padilla ha entrat en directe per vídeo a 'Sálvame' i ha explicat que té set germans i moltes cunyades i això ha fet que hagi de guardar descans a la seva casa per a no ser font de contagi. Aquest fet li ha impedit acudir al programa però la veritat és que la presentadora està aprofitant molt bé totes les hores mortes que li queden de confinament en el seu domicili.

Paz ha explicat que a través d'un missatge de WhatsApp va ser coneixedora d'un equip de persones que estan cosint mascaretes a les seves cases per a proporcionar-les-hi a sanitaris i a tots aquests professionals que estan treballant de cara al públic i que ara més que mai, necessiten un extra de material per a poder desenvolupar les seves tasques de la millor manera possible.

Demana ajuda per a fer més mascaretes

La presentadora també ha dit que quan va contactar amb els responsables del projecte li van dir que ara mateix feien falta teles per a poder cosir noves mascaretes i per aquest motiu, Padilla ha ofert les seves xarxes socials per a poder fer una crida pública i demanar a les grans empreses que els proporcionin materials per a seguir amb la producció.

Gràcies a aquesta acció hem conegut que Padilla té habilitats de costura i que en les pròximes hores les posarà a la disposició de la causa per a començar a cosir unint-se així a aquesta crida que estan fent tots els col·lectius que  necessiten aquest material per a continuar treballant.


Comentaris

envia el comentari