Primer pla de Paz Padilla

Paz Padilla guanya a Telecinco i torna a la seva feina

Paz Padilla acaba d'anunciar una cosa que pocs esperaven a 'Sálvame'

Paz Padilla ha canviat de vida aquests darrers mesos. Tot es precipitava una tarda qualsevol de Sálvame quan Paz Padilla i Belén Esteban tenien una forta discussió per les vacunes del coronavirus.

 

La gaditana, davant les acusacions feridores de Belén, sortia enfadada de plató, traient-se el micro de mala manera i afirmant que ja no aguantava més. Després d'això, al cap de poques hores, s'anunciava en un comunicat l'acomiadament de Paz Padilla de Mediaset.

Es tractava d'un anunci important, ja que Padilla havia estat vinculada al grup televisiu des de feia molt de temps i era una de les cares més visibles i estimades de la cadena.

En un primer moment, es va especular que era Paz qui havia decidit trencar. Des de l'entorn de Paolo Vasile també es va atribuir l'acomiadament a una baixada del rendiment de Padilla, ja que els últims programes que havia presentat no havien funcionat.

A Sálvame tampoc no va arribar mai a estar còmoda del tot. Aliena a moltes de les polèmiques i intentant imprimir una mica del seu particular humor als problemes entre col·laboradors, Paz no es va integrar. 

Les condicions de l'acomiadament no van transcendir, però Padilla va interposar una demanda contra Mediaset, ja que no estava d'acord amb la indemnització. La vista prèvia estava prevista per al 31 de maig, però es va suspendre i s'havia de celebrar durant les pròximes setmanes. Però avui ens hem aixecat amb un comunicat que ningú no esperava.

Muntatge fotos de Belén Esteban i Paz Padilla
Paz Padilla anuncia la seva tornada a Telecinco mentre la seva rival està a casa amb la cama trencada | CatalunyaDiari

 

El talent de Paz Padilla tornarà a brillar en pantalla

Paz Padilla ha reconsiderat la seva ofensiva contra la cadena que tants anys li ha donat feina i ha fet marxa enrere. Mediaset acaba d'anunciar que reprèn el contracte amb Paz Padilla «en el mateix estat en què va acabar».

Això vol dir que és com si no l'haguessin acomiadat i que Paz Padilla tornarà a formar part de la llista de presentadors habituals de la cadena. Així doncs, ben aviat podríem tornar a veure Paz presentant novament Sálvame, fet que, sens dubte, no agradarà a més d'un.

La reincorporació de Paz Padilla a Telecinco no serà immediata, ja que la presentadora té altres compromisos professionals a l'horitzó que ha de resoldre. La tornada de Paz, reitera el comunicat es produeix «exactament en els mateixos termes en què estava dit contracte que l'unia a la companyia».

Això es tradueix en un dels coneguts com a contractes de cadena. Són contractes que vinculen Mediaset en exclusivitat, sense un format concret, i que es van concretant amb un o diversos espais durant cada temporada.

Paz Padilla, feliç d'haver abandonat la seva feina

La decisió de Paz Padilla sorprèn pel fet que havia manifestat la seva «felicitat» després d'abandonar Telecinco. No ha estat especialment bel·ligerant de forma pública amb la cadena, però tampoc ha negat que estava «millor» després de deixar Sálvame.

Paz s'havia centrat en la seva carrera teatral, la seva botiga de roba i altres projectes empresarials. Assegurava que no trobava a faltar Sálvame. Amb un teatre ple afirmava «això és el que m'omple l'ànima». També assegurava fa poques setmanes que ja no veia Sálvame, «La meva família està molt contenta. Ells tampoc em veien aquí...».

L'optimisme sempre ha estat una constant a la vida de Paz Padilla. Ja estava immersa en aquesta nova etapa sense fer entendre en cap moment que tornaria enrere. No fa tant assegurava que «No sé si han estat injustos amb mi, estic en una altra etapa. Ara tinc una altra etapa, aquestes coses les visc com una cosa que em passa, però no m'enfonso».

El retorn de Paz Padilla a Telecinco és, doncs, la sorpresa que gairebé ningú no esperava. I un judici menys per a Telecinco.