IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Paz Padilla, indignada amb Chelo García Cortés per un insult

La col·laboradora de 'Sálvame' ha perdut els estreps i li ha etzibat un «imbècil» a la presentadora

Paz Padilla i Chelo García-Cortés.
Paz Padilla i Chelo García-Cortés. | Telecinco

Moments tensos els que es van viure aquest dimarts al programa 'Sálvame'. Amb motiu del 72è aniversari de la pel·lícula 'Pinotxo', Chelo García Cortés anava caracteritzada del mític personatge de fusta, fet que ha provocat bromes i burles entre els seus companys de plató.

  

En un primer moment, la col·laboradora s'ho va prendre bé, però a mesura que avançava la tarda i es produïen els primers enfrontaments el seu humor va anar de mal en pitjor, fins a culminar en un insult dirigit a Paz Padilla.

Una discussió amb Miriam Saavedra, l'origen de tot

El primer contratemps es va produir quan el programa feia públiques unes declaracions de García Cortés on no deixava en massa bon lloc a l'última incorporació del programa, Miriam Saavedra. 


En aquell moment la seva alegria va començar un descens que s'accentuava amb cada pulla que li llançaven els seus companys. Finalment una broma de Kiko Hernández va provocar que García Cortés es trenqués i se li omplissin els ulls de llàgrimes.


Va ser llavors quan Paz Padilla es va convertir en la gota que vessava el vas. La presentadora va fer broma amb l'estat en què es trobava García Cortés, i la col·laboradora li va etzibar un «imbècil» amb veu baixa, que va passar completament desapercebut en un primer moment.

Twitter va ser l'encarregat de delatar a García Cortés

Però no hi ha res que escapi de l'ull de falcó dels espectadors. Així que en un tres i no res Twitter anava ple parlant sobre l'insult que havia proferit Cortés, i el programa va fer ressò de l'observació dels espectadors. De manera que Paz Padilla parava sobtadament el desenvolupament del programa i li retreia a la col·laboradora la manca de respecte que havia mostrat cap a la seva persona.


Tot i que en un primer moment Chelo García Cortés es va mostrar confosa i negava que hagués dit quelcom similar, el programa va  mostrar les imatges del moment i efectivament es va poder comprovar que allò que corria per Twitter era totalment cert. 


Així que finalment la col·laboradora no va tenir més remei que demanar perdó a la presentadora. Si bé és veritat que en un principi Padilla es mostrava tensa i sense intencions d'acceptar el perdó, a mesura que avançava el programa va anar disminuint la seva enrabiada. La història acabava amb les dues protagonistes foses en una càlida abraçada. 


Comentaris

envia el comentari