Paz Padilla als premis de 'Cadena 100' a Bilbao

Paz Padilla 'la lia' amb un vídeo al llit de casa seva i asseguren que és una estafa

Paz Padilla està sent molt criticada pels seus seguidors a les xarxes després de la publicació del vídeo

Paz Padilla és una de les cares televisives més conegudes i moltes marques que opten per fer que ella promocioni els seus productes. Ella està encantada de fer-ho. Tant és així que en els darrers temps, a més de la seva faceta televisiva i d'actriu, potencia la d'influencer.

Precisament aquesta darrera és la que ha generat ara una gran polèmica. Tot plegat, perquè ha fet servir les seves xarxes socials per fer publicitat d'una depiladora làser.

El motiu de la controvèrsia és que molts seguidors l'han acusat d'enganyar amb aquest article. És més, fins i tot n'hi ha d'altres que han carregat contra la gaditana exposant que ha canviat, i que ara només la mouen els diners.

El polèmic vídeo de Paz Padilla

Com ha fet en nombroses ocasions anteriors, Paz ha utilitzat el seu compte a Instagram per donar promoció a una depiladora làser de Braun. La manera que ha trobat de fer-ho ha estat pujant un vídeo on apareix utilitzant-la a la seva habitació.

El vídeo, l'ha acompanyat d'un escrit en què assegurava que «després de veure la meva filla amb el seu Silk Expert Pro 5 de Braun des de fa uns anys, hi he caigut. Ja he fet dues sessions, en són quatre per notar uns resultats increïbles».

Així, per «la comoditat de fer-t'ho tu a casa i de tenir un sensor que analitzi el to de la teva pell, no se m'acudeix recomanar-vos un regal de Nadal millor que aquest».

Paz Padilla és titllada de mentidera

Més de 20.000 seguidors de l'actriu han deixat de manifest que els agrada la publicació esmentada. Però molts l'han criticat en considerar que els està mentint. Uns manifesten que els està enganyant perquè ella no fa servir realment aquesta depiladora o perquè la fa servir malament.

Altres l'acusen d'estar promocionant un producte que no funciona tan bé com indica. Així, entre aquestes acusacions, destaquen alguns missatges que li han deixat, com ara que ja s'havia fet el làser. «Això és una manera d'enganyar la gent!».

Paz Padilla al photocall de 'L'amor de la meva vida' l'1 de setembre de 2021 a Madrid
Molts seguidors han titllat Paz Padilla de mentidera | Gtres

De la mateixa manera, es pot llegir: “Digues la veritat. Això no val de res” o “Cal ser sincers., està publicitant i no és tan fàcil perquè t'has de protegir amb ulleres”. En aquesta mateixa línia està “No en tens ni idea, et paguen i publicites, però et faràs pols els ulls sense ulleres”.

Altres exemples són “Tu creus que t'ho faràs a casa teva? Aniràs a un gabinet perquè t'ho facin” o “És una estafa. L'he fet servir un any i en deixar de fer-ho els cabells torna a sortir. És llençar els diners a les escombraries”.

Nombrosos fans defineixen Paz com a interessada

Les crítiques exposades són força dures contra Padilla, però tampoc podem oblidar-ne d'altres que retreuen que ha canviat. La titllen de moure's únicament pels diners. Un bon exemple d'això és un missatge que recorda «quan ens deixaves entrar a la teva vida gratis, amb les teves gallines i les teves coses».

Ara, segons segueix el missatge, «tot és voler vendre'ns coses. Com has canviat, Mari Paz!». Aprofundint en aquesta qüestió, també es poden llegir missatges que critiquen que Padilla fa el que fa per diners i que demostren ha deixat de tenir el suport tan ampli que tenia anys enrere.

Paz Padilla en una presentació de teatre a Madrid
Per a molts seguidors, Paz Padilla ha canviat i només es mou pels diners | GTRES

Altres seguidors han estat encara més durs dient preguntant-se, retòricament, «quantes mentides» ha de dir Padilla «per guanyar diners fàcils». Sembla que Padilla acabarà l'any amb una nova garrotada. Després del fracàs del programa 'A simple vista' i que la botiga de Zahara s'inundés, ara li arriben aquestes crítiques.