rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Paz Padilla deixa tothom bocabadat revelant el seu dit petit rebel

La humorista va sorprendre el públic i els seus companys durant el programa 'Got Talent'
Paz Padilla a 'Got Talent' | Telecinco

 

Poques persones tenen un perfil tan polivalent com Paz Padilla. La humorista és capaç de fer riure a la gent, presentar un programa del cor o mostrar la seva faceta més sentimental. Gràcies a aquesta naturalitat i carisma, s'ha guanyat des de fa anys l'estima dels espectadors.

 

 

El nou repte que ha assumit aquesta temporada Padilla és formar part del jurat de 'Got Talent', una tasca que li permet mostrar la seva cara més despreocupada i simpàtica. De fet, en aquest programa ja hem pogut veure a la humorista ballant damunt de l'escenari amb un dels concursants o plorant després de recordar un moment difícil de la seva infància.

 

Fins i tot, aquesta facilitat que té Padilla per muntar un espectacle en un segon ha fet que Risto Mejide, un altre component del jurat de l'espai de Telecinco, li hagi cridat l'atenció dient que 'Got Talent' no era 'Sálvame'.

 

Un dit «amb personalitat pròpia»

Però lluny de reprimir el seu caràcter alegre i espontani, la humorista ha seguit protagonitzant grans moments durant el programa. Un d'ells es va viure recentment, quan va decidir confessar a l'audiència i als seus companys la peculiaritat que amaga el seu dit del peu.

 

 

Paz Padilla ens ensenya el seu dit petit del peu | Telecinco
 

 

En concret, Padilla va anunciar que de la mateixa manera que els concursants del programa tenen diferents talents, el seu dit del peu «té personalitat pròpia». Amb la intenció de demostrar aquest fet, es va treure la sabata i va mostrar que té el dit petit del peu muntat. La humorista va provar de posar-lo en una altra posició però aquest retornava al seu lloc inicial.

 

La reacció dels seus companys

Davant d'aquesta situació, Edurne i Eva van esclatar a riure juntament amb el públic. A més, les seves companyes li van preguntar si no li resultava incòmode aquest detall i ella va respondre que estava acostumada perquè es tractava d'un tret genètic. En canvi, Risto Mejide no va mostrar gaire interès per la peculiaritat que presenta el dit del peu de Padilla i es va limitar a dir que els peus és una de les parts del cos més lletges.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris