Paz Padilla guanya 38.000 euros amb els seus negocis fora de la televisió

La presentadora de 'Sálvame' té diversos negocis entre els quals es troben un bar, un local de moda i una casa rural
Paz Padilla té diversos negocis fora de la televisió | TELECINCO

 

Paz Padilla és una presentadora i humorista amb molt d’èxit en el món televisiu, però també fora d’ell, ja que ha iniciat diversos negocis fora del món de l’espectacle que li estan rutllant la mar de bé. A part dels seus ingressos gràcies a la participació en diversos programes de televisió, la presentadora de ‘Sálvame’ compta amb una companyia pròpia, Polboart S.L que gestiona els seus negocis, entre ells una masia localitzada a Girona que s’anomena Can Miquelet.

 

 

Una casa rural, un bar i una botiga de roba

L’habitatge en qüestió és una casa rural que lloga per 1000 euros el cap de setmana; una masia de l’any 1700, que Paz Padilla va decidir reformar quan la va adquirir per poder-li treure’n el màxim rendiment econòmic possible. A banda de la masia, recentment Paz Padilla ha obert un nou negoci, una botiga de roba i complements a Zahara de los Atunes sota el nom de ‘No ni ná’, que va adquirir en col·laboració amb la seva filla Anna Ferrer.

 

 

La presentadora també té en propietat un bar a la ciutat de Madrid, ‘Los Tunantes de la Villa’, que va obrir l’any 2017 amb una amiga seva i el seu nebot, José Arturo, i que durant el primer any va ingressar uns beneficis de 300.000 euros.

 

La televisió, el mitjà que més rendiment econòmic li aporta

En els comptes de Polboart del 2018, figuren uns beneficis de 38.000 euros, entre els quals no os troben els guanys de la nova botiga de roba ‘No ni ná’, que encara no estava oberta. La presentadora doncs, ha millorat considerablement la seva situació econòmica aquest darrer any, ja que l’any 2017, la seva empresa havia acumulat pèrdues per valor de 25.000 euros.

 

 

Ara bé, encara que els seus negocis vagin rodant amb èxit, és a la televisió on té la seva principal font d’ingressos, presentant cada tarda el programa ‘Sálvame’, amb el qual s’embutxaca 500.000 euros l’any, i com a jurat del programa ‘Got Talent’, amb el que guanya 200.000 euros per temporada; a més a més també compta amb un paper a la sèrie ‘La que se avecina’, gràcies al qual percep un sou de 150.000 euros.

 

També et pot interessar...