ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Paz Padilla s'emociona amb les paraules de Terelu Campos

La presentadora i col·laboradora van retrobar-se al programa ‘Sálvame’ i Terelu li va voler mostrar el seu agraïment en públic.

Paz Padilla s'emociona amb les boniques paraules de Terelu
Paz Padilla s'emociona amb les boniques paraules de Terelu | LA COCTELERA

Tothom esperava que el retorn de Terelu Campos al ‘Sálvame’ fos un moment molt emotiu, tant pels seus companys com per l’audiència. Efectivament així va ser, i una de les companyes més emocionades amb el retorn va ser la mateixa presentadora, Paz Padilla, que no va poder contenir les llàgrimes.

Les paraules de Terelu Campos emocionen Paz Padilla

El passat 15 de Gener,Terelu va tornar al plató de ‘Sálvame’, i just sis dies després van coincidir, en el mateix programa, amb la presentadoraPaz Padilla. Va ser llavors quan les dues van protagonitzar un retrobament molt emotiu a l’inici del programa.

Quan Paz va començar a presentar els col·laboradors, Terelu va aprofitar l’ocasió per dedicar-li unes paraules d’agraïment pel suport que li havia mostrat durant la seva recuperació.

«Un moment si us plau. Abans de començar, m’agradaria donar-te les gràcies públicament com ja ho vaig fer en privat perquè no hi ha hagut un dia durant la meva absència que no hagi hagut una trucada o un missatge per part teva, i això és d’agrair» començava dient la col·laboradora. «Et dono un milió de gràcies i sé que passi el que passi tindré una trucada teva, un missatge teu, la teva estima.», amb aquesta emotiva declaració finalitzava Terelu el seu agraïment a Paz Padilla.

Paz Padilla es va abraçar a Terelu després de les seves paraules
Paz Padilla es va abraçar a Terelu després de les seves paraules | LA COCTELERA

 

La presentadora, sorpresa amb aquestes paraules, es va emocionar fins al punt de no poder aguantar-se les llàgrimes i li va contestar: «Estic molt contenta que ja estiguis aquí i que et quedi molt poc per recuperar-te. Me n’alegro moltíssim». Aquest intercanvi de boniques paraules va finalitzar en una emotiva abraçada entre presentadora i col·laboradora.

Molts companys pendents de la seva recuperació

Terelu Campos també va agrair a un dels directors del programa, Roberto, el contacte que havia mantingut amb ella per conèixer el seu estat de salut. 

Terelu donava les gràcies a Paz i al seu director Roberto
Terelu donava les gràcies a Paz i al seu director Roberto | LA COCTELERA

 

A més, la seva companya Belén Esteban va aprofitar l’emotivitat del moment per confessar que en una de les visites que fa de tant en tant a l’església on es troba el sant Sant Judes, es va trobar amb gent que li assegurava que anaven allà per Terelu: «Venim a Sant Judes per ella, Belén» comentava la també col·laboradora.

 

Paz Padilla no s’encarrega de l’espai del programa dedicat al cas del petit Julen

Des que va sortir a la llum el cas del petit Julen, molts programes d’actualitat han volgut dedicar un espai per tractar en directe els avenços sobra la troballa del nen. Evidentment, ‘Sálvame’ no ha estat l’excepció tot i rebre crítiques per tractar un tema tan delicat en un programa del cor.

El més curiós però, és que la presentadora Paz Padilla no ha estat l’encarregada de coordinar aquest espai, i ha estat substituïda pel periodista David Alemán que és qui explica a l’audiència el seguiment dels treballs de rescat.

David Alemán substitueix a Paz Padilla per fer la crònica del petit Julen
David Alemán substitueix a Paz Padilla per fer la crònica del petit Julen | LA COCTELERA

 

Els directors del programa haurien decidit fer aquest canvi perquè la poca fluïdesa verbal que té la humorista podria restar credibilitat en un tema tan delicat i seriós que requereix una major preparació.

Es creu que la idea de deixar al marge a Paz Padilla a l’hora de tractar aquests temes de successos emocionals és degut al paper de la presentadora quan tractava el cas del petit Gabriel. En aquell cas, Paz Padilla es va mostrar molt nerviosa, explicava la notícia sense massa sentit, balbucejava i fins i tot, va confondre el nom del nen.


Comentaris

envia el comentari