Paz Padilla es posa a plorar en directe a Sálvame

La presentadora s'ha obert en canal al programa

Paz Padilla com a jurat a 'Got Talent'
Paz Padilla ha agraït l'afecte de tots | Telecinco

Paz Padillaporta dies allunyada dels mitjans després de la mort recent de la seva mare, Lola, de qui es va despedir a les xarxes amb un emotiu missatge. Els seus companys li van donar tot el seu suport i afecte amb un emotiu vídeo en la seva absència, ja que fins avui la presentadora no ha tornat al programa i s'ha reincorporat a la seva feina a la televisió. 

En el seu retorn Padilla, molt emocionada i amb llàgrimes als ulls recordant la seva mare, i explicant les vegades que aquesta li havia dit que la vida i la felicitat són gratis, fent al·lusió al gran sentit de l'humor que tenia la seva mare, el qual sens dubte ha heretat la presentadora de Telecinco.

Cal recordar que als espectadors el sentit de l'humor de Lola no els ve de nou, perquè aquesta ha participat en diferents programes de la seva filla. De fet, va entrar per telèfon abans de cap d'any a 'Sálvame' mateix per felicitar la seva filla per haver estat la triada per a presentar les campanades.

Les seves últimes paraules

Paz Padilla reconeixia que la seva mare no volia anar-se'n i que va batallar fins a l'últim segon. De fet, ha volgut compartir amb els espectadors les seves últimes paraules. «Va voler viure fins a l'últim instant dient 'té broma haver d'anar-se'n amb el  que estic aquí'».

Però a més a més, en el seu torn, Paz ha volgut agrair l'afecte rebut per part dels espectadors i companys de professió: «No vaig poder contestar a tantíssims missatges, vull disculpar-me i que entengueu que estava passant per un dels moments més durs de la meva vida».

  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari