Paz Padilla podria ser acomiadada de 'Sálvame': No li ho perdonaran

La presentadora no està travessant el seu millor moment professional

Fa molts dies que Paz Padilla no apareix a 'Sálvame'. Les tasques de presentació s'han repartit entre Carlota Corredera, Jorge Javier Vázquez i Nuria Marín. A més, aquesta absència ha coincidit amb la confirmació per part de la cadena que la còmica no estarà a 'Got talent'.

Desconeixem, però, si la seva absència en televisió es deu a unes vacances o a una decisió per part de la cadena. No obstant això, la seva tornada al plató s'ha vist tacada amb una nova polèmica.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Des que la presentadora perdés al seu marit a conseqüència d'un càncer, aquesta ha iniciat un camí profund cap al coneixement de la mort. Un camí tan llarg que l'ha portat a llegir, informar-se i envoltar-se d'un seguit de professionals. Aquestes persones l'han ajudat a no témer a la mort.

Demanen el seu relleu urgentment

Ara i amb tots aquests coneixements, Paz ha deixat de banda la seva part més divertida per convertir-se en un guru de la mort. Un paper que els espectadors de Telecinco no li volen comprar i que creuen que és fins i tot contraproduent per a la seva carrera.

'Sálvame' és un motor de bon rotllo i de rialles, però Padilla cada vegada que presenta el programa es despatxa a gust. I és que dedica llargues estones a parlar de la mort, les perdudes i en definitiva, a divulgar una filosofia una mica dura i densa. 

Avui, lluint un cabell ros platí, la presentadora ha començat el programa presentant al psicòleg Rafael Santandreu. Una de les peces claus per a l'evolució mística de la còmica i que avui ha ajudat Paz a seguir divulgant sobre temes espinosos.

Concretament la conversa ha girat entorn la por, però això no ha agradat als espectadors. Els fidels de Telecinco han considerat que Paz s'estava extralimitant de nou i dirigint la mirada cap a una filosofia que no representa el programa.

Tot i que la presentadora està molt convençuda que els consells que dona poden ajudar molt als espectadors, sembla que aquests no ho veuen igual.

Així, Padilla s'ha convertit en un martell piló sobre un mateix tema i no accepta les persones que intenten relativitzar les pèrdues i la vida.

Paz ja no opina. Directament sentència càtedra i això no l'afavoreix en un programa en el qual preval el debat, l'opinió i la diversitat de visions.


Comentaris

envia el comentari