La 'bomba' de Paz Padilla per tornar a la televisió i arrasar

Es tracta d'un concurs de la mateixa productora que 'Supervivientes'

Paz Padilla
Paz Padilla podria presentar un nou programa | Telecinco

Un nou concurs presentat per Paz Padilla podria veure la llum en un futur pròxim. Es tracta del 'game show' 'Aquesta és la meva família!' , Un divertit concurs familiar de la productora Bulldog TV, la mateixa que 'Supervivientes', en el qual dos concursants han de reconèixer els sis integrants de la mateixa família entre 12 desconeguts que els proposa el concurs.

De moment només s'ha gravat el programa pilot; un enregistrament que va tenir lloc a finals d'any al plató de Mediaset on habitualment es presenten els 'realities', i que va ser dirigit per Paz Padilla. D'aquesta manera, Bulldog TV està obert a vendre aquest format tant a productores audiovisuals d'Espanya com de l'estranger, o a qualsevol plataforma que estigui interessada.

Un format divertit, original i familiar

El concurs, molt orientat a un públic familiar, tracta de dos concursants que han d'acumular la màxima quantitat de diners possible endevinant entre les cares de dotze desconeguts, els quals estan emparentats: qui és el pare de la família, qui la filla petita, etc.

Segons la descripció del canal de vendes de Mediaset, 30.000 euros és la quantitat màxima que es poden portar els concursants, que han d'anar encertant dels sis membres d'una mateixa família. Però hi ha una trampa: amb l'últim rostre que han de desemmascarar podrien perdre tot l'acumulat si s'equivoquessin, així que a més de ser divertit, és un programa amb bones dosis de tensió.

 

De moment no sabem quan i sota quines directrius veurà la llum, però es tractaria del segon concurs amb el qual s'atreveix la productora de 'Supervivientes', que ja té emetent-se a Cuatro el programa 'El concurs de l'any'.


Comentaris

envia el comentari