Paz Padilla prepara el seu retorn a Telecinco

La presentadora ha passat els moments més durs de la seva vida durant els últims mesos

Imatge de Paz Padilla
Els amics i familiars de Padilla l'aconsellen tornar a Telecinco per superar abans el dolor | Twitter (@lecturas)

Paz Padilla intenta superar els moments més durs al costat dels pilars de la seva vida. Després de perdre la seva mare, la seva sogra i al seu marit en els últims mesos, la presentadora podria estar preparant la seva tornada al treball, gràcies als consells del seu cercle més pròxim.

Els amics i familiars de la presentadora i actriu li recomanen que torni com més aviat millor al treball perquè no allargui massa el seu dolor. Encara que respecten la seva decisió i el dur tràngol que li està tocant viure, tots creuen que la tornada a ‘Telecinco’ podria ajudar-la a recuperar-se més ràpid. Estar treballant i mantenir-se distreta podria ser la seva millor medicina en aquests moments tan complicats.

Un retorn molt esperat

A ‘Sálvame’ els seus companys esperen expectants el seu retorn, que podria arribar a mitjans de setembre. Encara que són conscients de la difícil situació per la qual la seva companya està passant, els col·laboradors volen tenir-la a prop per a poder animar-la en aquests moments tan durs. I és que en pocs mesos Paz Padilla ha perdut a la seva mare, a la seva sogra i al seu marit, Juan Vidal, amb qui es va casar en una platja gaditana en 2016.

Una gran fortalesa

La presentadora ha demostrat que és una dona molt forta. I és que cal destacar que Paz Padilla va ser capaç de mantenir la malaltia del seu marit en secret fins que no s'hi va poder fer res. Continuava presentant i fent bromes als seus companys de ‘Sálvame’ amb enteresa sense que ningú sabés el dolor que portava dins fins a l'últim dia. Novament, Paz Padilla ha de treure aquesta enteresa que li ha caracteritzat en aquest trist estiu que li ha tocat viure i reprendre el treball per a suportar millor el dolor.

Tot apunta al fet que si en el seu cercle més pròxim aconsegueixen convèncer-la, Padilla podria tornar als passadissos de ‘Telecinco’ el pròxim 15 de setembre. Ara només queda veure si la presentadora accepta el suggeriment dels seus companys o prefereix mantenir-se allunyada dels mitjans un temps més.


Comentaris

envia el comentari