Paz Padilla presentant 'Sálvame'

El refugi de Paz Padilla durant aquests durs mesos

Aquest any està sent molt complicat per la còmica

El 2020 està sent un any complicat per a tots per la crisi sanitària que s'està vivint arreu del món. A més de tot això, la còmica, Paz Padilla, ha hagut d'acomiadar-se de les persones més importants de la seva vida en poc temps de diferència.

A l'inici del 2020, la presentadora de 'Sálvame', deia adeu a la seva mare Lola i a l'estiu ha hagut d'enfrontar-se a una nova i dolorosa pèrdua, ja que el seu marit, Juan Vidal, moria després de patir una llarga malaltia.

Aquests mesos que sens dubte han estat molt durs per a Paz, la presentadora ha decidit mantenir-se allunyada dels mitjans de comunicació i així poder-se dedicar temps a ella mateixa. La còmica ha compartit molt poques publicacions a través de les xarxes socials però en elles l'hem pogut veure travessant un desert ple de pedres. Una clara al·lusió al patiment que estava passant una setmana després d'haver-se acomiadat de l'amor de la seva vida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Encontrando paz en mi interior.

A post shared by Paz Padilla (@paz_padilla) on

El refugi de Paz

En aquests moments tan complicats Paz ha trobat refugi en la seva família i sembla que a poc a poc ha trobat forces per tirar endavant i per recuperar el ritme que tenia la seva vida abans de tot això. La presentadora té previst tornar a la televisió i ho farà al plató de 'Sálvame Deluxe' per explicar com està. En fer-ho incomplirà la seva promesa de parlar de la seva vida privada però ho farà per primera i última vegada per tal d'explicar tot el que ha viscut en aquests últims mesos.

Durant aquests temps, Paz Padilla, ha decidit recórrer al ioga per tal de trobar «la meva pau interior». Ella mateixa ha estat qui ha publicat una fotografia on se la veu connectant amb ella mateixa en plena naturalesa per tal de trobar la tranquil·litat mental que tant necessita. Al costat de la presentadora està el seu professor.