L'emotiu homenatge de l'equip de 'Sálvame' a Paz Padilla en el seu retorn

La presentadora ha tornat als platons després de 2 mesos d'inactivitat per la mort del seu marit

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
Paz Padilla ha tornat als platons de Telecinco després de dos mesos | Telecinco

Paz Padilla ha tornat avui al seu treball en el plató de 'Sálvame', després de pràcticament seixanta dies sense aparèixer, a causa de la defunció del seu marit Antonio Juan Vidal. La presentadora va fer la seva tornada oficial dissabte passat en 'Sábado Deluxe' i com estava previst, avui tornava en qualitat de presentadora al plató que tantes tardes ha passat. El seu retorn ha aixecat l'interès de tots els espectadors i dels mitjans de comunicació que estaven molt pendents dels primers minuts de programa per a veure com reaccionava la còmica.

Ara i gràcies a l'Instagram de Padilla, hem pogut veure que el moment més emotiu del seu retorn al treball s'ha produït fora de cambres. Perquè tot l'equip de redacció ha rebut entre aplaudiments la humorista quan ha pujat a la redacció per a reunir-se amb els seus directors, quelcom acostuma a fer cada dia que treballa per a conèixer tots els continguts que es tracten al llarg del programa.

Pau ha agraït el gest dels seus companys i ha publicat el vídeo en les seves xarxes socials, recordant el molt que s'han preocupat per ella durant tots aquests mesos, rebent l'afecte i respecte de tots i cadascun dels membres del format. Minuts més tard, es produïa l'entrada de la presentadora a plató, un retorn també carregat de simbolisme.

L'entrada de Paz Padilla

Amb un plató totalment solemne, Pau ha aparegut acompanyada d'un psicòleg que ha ajudat els espectadors a entendre com havia afrontat la còmica la defunció del seu espòs, un tràngol per al qual ningú està preparat, encara que, segons sembla, Padilla sí que hauria sabut encaixar el cop. Segons va explicar l'andalusa al 'Deluxe', feia temps que s'estava preparant per al comiat.

Escapada als Alps

Dies abans de la seva tornada ahir i després de l'entrevista a Sábado Deluxe, Padilla va decidit desconnectar de tot i va emprendre un viatge fora d'Espanya. En concret, va marxar a Suïssa.

Ella, a través del seu compte en Instagram, va ser, de fet, qui ho va fer públic. Així, va compartit un vídeo on se la pot veure passejant pel camp. Vídeo que va acompanyar del següent missatge: «Aprenent a caminar sola, observant la bellesa que m'envolta, #suizach».


Comentaris

envia el comentari