Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Paz Padilla revela què li va dir la reina Letícia sobre Felip: «Vaig al·lucinar»

La presentadora es va quedar al·lucinada quan va conèixer al rei Felip en persona

L'equip de 'Sálvame' ha decidit agafar-se uns dies de descans. Per aquest motiu, avui han emès un programa gravat i que previsiblement, es va gravar ahir amb alguns dels col·laboradors del programa. Per fer-ho, van assegurar-se que tocarien programes atemporals i que, en el cas que arribés una última hora i es notés que el programa no estava emetent-se en rigorós directe, no poguessin causar un problema. Per poder omplir alguna hora del programa, han comptat amb la participació del periodista expert en família reial, Jaime Peñafiel, i que ha anat a presentar el seu últim llibre.

Peñafiel ha tornat a parlar del que més sap, del rei emèrit i del seu fill, el rei Felip. Com és habitual, l'expert en monarquia ha carregat contra els personatges femenins de la corona i ha arribat a dir mentidera a Meghan Markle. Però, en canvi, quan s'ha referit al rei emèrit i al seu fill, s'ha desfet com sempre entre afalagaments, afirmant que ell és molt agraït i com han estat al seu costat quan els ha necessitat, la qual cosa li val com a excusa per defensar-los a capa i espasa, encara que no ho mereixin.

La dada més sorprenent ha arribat per part de Paz Padilla, que avui es trobava presentant el programa, i ha volgut relatar un episodi que va tenir lloc a les instal·lacions de Mediaset. Concretament s'ha referit a la visita institucional que van fer el rei Felip i la reina Letícia a Mediaset quan l'empresa va celebrar el seu aniversari. En aquesta ocasió, els presentadors de la cadena van rebre als reis i van escoltar atentament el discurs que va fer el rei per a tots ells.

Anteriorment a aquest parlament, els reis van estar parlant amb els rostres de Telecinco, i va ser allà quan va passar una surrealista conversa entre Padilla i la reina Letícia. Així, es veu que Paz es va quedar al·lucinada amb la bellesa del rei i que, segons sembla, impressiona molt més en persona. La presentadora va al·lucinar amb la seva grandària, amb el seu cos i amb les seves formes d'actuar, tot i que ha admès que li va semblar una mica lax.

Davant aquesta presència, Paz Padilla li va dir a la reina Letícia que li semblava impressionant el seu marit i aquí és quan va arribar el moment surrealista de la jornada. La reina li va respondre que si el volia, era tot per a ella. En aquest moment, el director de 'Sálvame' li ha dit la presentadora que segurament va ser un comentari de broma, una cosa que la presentadora ha negat i que ha seguit explicant com va passar aquesta conversa.

Ana Rosa Quintana hi era

Pel que sembla, Ana Rosa Quintana estava al costat de Paz Padilla i quan es va produir aquest comentari, l'estrella de 'Sálvame' va buscar l'aprovació de la seva companya, i aquesta es va posar a riure. Seguidament, Paz s'ha aventurat a dir que segurament si el rei s'hagués fixat en ella, serien molt feliços i, per si això no fos prou, li ha preguntat a Peñafiel si hauria estat una bona reina d'Espanya. Una valoració que el periodista no ha volgut fer en veure que el tema estava ja desvariejant massa.

No obstant això, alguns dels companys de Paz sí que han volgut opinar dient que seria molt curiós veure-la assistint a actes oficials i despatxant amb la seva naturalitat còmica i que tant dista de la seva manera de ser, ja que la podem veure diàriament als platós de Telecinco. Abans d'acomiadar Peñafiel, Paz ha volgut recordar-li que els dos han passat el coronavirus i ha volgut agrair també el molt que s'ha preocupat per ella en aquest temps en què ha estat de baixa per haver donat positiu en coronavirus. I és que justament ahir tornava a la feina per sorpresa de tots els seus companys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.