Paz Padilla en una presentació de teatre a Madrid

Paz Padilla anuncia la fi d'un col·laborador de 'Sálvame': «Tenim proves vergonyoses»

El programa té en el seu poder un material demolidor sobre un membre de l'equip

La setmana no comença massa bé al plató de 'Sálvame'. Paz Padilla ha tornat de les seves vacances anunciant una cosa que resultarà la fi mediàtica d'un dels col·laboradors més estimats del programa. La presentadora ha anunciat que la direcció té en el seu poder una caixa amb informació molt delicada i que avui esclatarà.

Padilla ha explicat que no hi ha ningú que es pugui salvar i que les conseqüències seran letals per a qui li toqui rebre les conseqüències del seu desconegut passat. Els tertulians s'han vist sorpresos per la brutal notícia que ha donat Paz.

Per aquest motiu la presentadora i per boca de la direcció, els ha recordat a tots els tertulians que treballar a 'Sálvame' no és fàcil. Els ha recordat que aquest ofici té un peatge que no es pot evitar i aquest no és altre que convertir-se en personatge quan l'actualitat ho requereixi.

Fins ara, només se sap que hi ha un material molt delicat i un seguit de tertulians que poden ser víctimes de la seva pròpia hemeroteca. Gema López, Kiko Matamoros o Miguel Frigenti són alguns dels col·laboradors que opten a perdre una part de la seva vida privada a canvi de seguir gaudint d'una cadira al plató.

Tot i que en un primer moment hi ha hagut rialles i bromes, la direcció ja ha advertit que no serà un camí de roses per al col·laborador que li toqui. Padilla ha donat una pista i aquesta no és altra que aquest material va ser gravat en l'any dos mil vuit, segurament quan aquest tertulià no gaudia encara del reconeixement públic.

Serà a partir de dos quarts de sis quan es comenci a destapar aquest contingut tan delicat i que pot suposar la fi de la carrera d'un dels televisius més reconeguts. Recordem que aquest calaix dels secrets no és la primera vegada que s'obre i que cada vegada que passa s'obre un meló al plató que s'allarga diversos dies.

Per exemple, d'aquest mateix calaix va sortir un tema molt espinós i que va posar a Lydia Lozano entre les cordes. Es va fer públic un escrit en el qual es comptava que la col·laboradora canària s'hauria realitzat una prova poligràfica i que mai es va emetre.

Aquesta es va gravar a finals dels noranta a porta tancada, davant l'atenta mirada de diversos directius de Mediaset. Només ells, un policia grafista i la col·laboradora van acudir a aquesta prova que va suposar un gran transvasament a la tertuliana.

La directiva volia provar l'eficàcia d'una màquina poligràfica fent una prova sobre el cas Ylenia. Quan això es va descobrir fa un temps a 'Sálvame', va acabar amb Lydia sortint plorant de plató i indicant que se n'anava a casa seva per no tornar. Finalment, ella va recapacitar i no va abandonar el seu lloc de treball.

I és sap que fora fa molt de fred i que trobar una feina en aquest sector és especialment complicat. No obstant això, aquesta és una carrera de fons i Lozano no s'hauria de relaxar perquè ningú diu que no pugui tornar a ser el centre de polèmiques posteriors.

Els protegits

No obstant això, hi ha alguns espectadors que creuen que aquestes bombes no són triades a l'atzar i que no tots els col·laboradors estan exposats de la mateixa manera, ja que segueix existint la remor que dins de tot l'equip de tertulians.

N'hi ha alguns que compten amb el privilegi de ser defensats per la direcció, deixant-los fora de la polèmica i preservant la seva vida privada. Una vida privada que no tothom pot tenir i que saben que en qualsevol moment pot saltar pels aires. Concretament, cada vegada que el programa de les tardes es trobi sota de continguts.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.