Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors

'Sálvame' es queda sense paraules: «Ha estat a punt de posar fi a la seva vida»

'Sálvame' posa sobre la taula la difícil situació d'una famosa i les xarxes acaben carregant contra Paz Padilla per les seves controvertides paraules

'Sálvame' ha tornat a parlar sobre la nul·la relació entre Rocío Carrasco i la seva filla. Tot després de les darreres declaracions de Rocío Flores.

Aquesta situació ha posat sobre la taula el distanciament de les dues dones des de fa anys. La presentadora, Paz Padilla, ha donat el seu punt de vista i ha propiciat la resposta d'alguns col·laboradors. A més, les xarxes han demanat que deixi la televisió.

Muntatge de mare i filla
La nul·la relació entre Rocío Carrasco i Rocío Flores ha propiciat la controvèrsia a 'Sálvame'. | La Noticia Digital

Paz i la clau davant el distanciament entre Rocío Carrasco i la seva filla

Les paraules de Rocío Flores criticant que Carrasco no pari els comentaris en contra seva a 'Sálvame' han estat analitzades al programa. La primera a fer-ho ha estat Carmen Borrego, que ha afirmat: «Entenc que no li agradi. Però en aquest programa el seu pare fa molt temps que ha dit barbaritats de sa mare».

«M'hauria agradat sentir que també digués alguna cosa».

Tot seguit, Kiko Hernández ha intervingut durament i contundent contra Flores. «Tu saps si Carrasco m'ha dit 'escolta, frena amb la meva filla'? Si ho fes o hagués fet, tinc la llibertat de dir el que em doni la gana. Ha parlat d'ella mateixa a la seva docusèrie i el primer que s'ha manifestat sobre la seva filla a revistes ha estat Antonio David».

«A mi ningú no em privarà de parlar de qui em doni la gana mentre que sigui un personatge públic. Tu ens has posat a parir, m'has posat a parir a mi i jo a tu, així que a aguantar-se».

Kiko Hernández i Rocío Flores són enemics íntims
Kiko Hernández ha estat molt dur amb Rocío Flores. | LND

Però aquí no ha quedat tot. «A l'única que se li ha dit que és una vetadora és a tu perquè vas vetar Belén Ro al debat de 'Supervivientes'. Tu sí que vetes gent i els deixes sense treballar, Rocío Carrasco no».

En aquest punt, ha sortit a la llum «el maltractament continuat» que la jove va cometre sobre sa mare i que va provocar la separació definitiva de les dues. Davant d'aquesta qüestió, Paz ha decidit intervenir per manifestar que l'acostament entre elles seria possible perquè «l'amor ho pot tot».

Paz Padilla es posa a l'ull de l'huracà

Les paraules de la presentadora han deixat estupefactes els col·laboradors. No han entès que ella digui que l'amor pot salvar aquesta relació amb tot el que ha passat. Concretament, tenint en compte l'agressió de la jove a Carrasco.

Kiko ha estat li ha rebatut la postura. «Haurien d'estar preparades totes dues per fer-ho». I Padilla ha respost: «Evidentment, però mentre tothom parli d'aquest tema no ho estaran».

Muntatge fotogràfic de Paz Padilla i Rocío Carrasco
Paz Padilla ha fet unes polèmiques declaracions sobre Rocío Carrasco. | La Noticia Digital

Hernández no ha volgut quedar-se callat. «Tens raó al 90 % si no estiguéssim parlant del que estem parlant. Un pare i un fill que no es parlen per situacions normals, com un cabreig, ho entenc i s'arreglen les coses».

Però quan hi ha hagut tanta merda, l'amor no ho pot tot. No ho pot perquè aquesta dona ha estat a punt de traure's la vida, per l'amor de Déu!».

Tot i això, la gaditana ha seguit aferrada a la seva postura. «L'amor com a concepte, l'amor incondicional, el generós. Sí, l'amor que fa que m'anteposi al meu odi, la meva ràbia, el meu odi, la meva rancúnia... tot».

«Si hi ha amor, oblidem la rancúnia, ho oblidem tot».

Els espectadors de 'Sálvame' carreguen contra Paz Padilla

Si els integrants del programa no han pogut compartir ni comprendre l'opinió de Paz, tampoc els espectadors. Bona mostra d'això és que s'ha creat un hashtag a Twitter, #PazPadillaFueraDeLaTV, que demana que deixi la televisió per sempre. Moltes persones consideren que les seves paraules són molt «perilloses».

«Seguir al costat de qui t'humilia, enganxa i deteriora el teu món social, econòmic i ideològic és amor? Mai. És sotmetiment i mort». «Que callin les burrades que diu incitant el silenci de les dones maltractades».

«És intolerable el que diu».«M'agradaria saber si diria això a la seva filla si passés per un tema de maltractament. Que es posi a la pell de les maltractades, que segons ella l'amor ho pot tot. No, hi ha una línia que no es pot passar».

Primer pla de Paz Padilla
Els seguidors de 'Sálvame' han carregat contra Paz Padilla per les paraules. | GTRES

«Quina vergonya i quina manca de responsabilitat per estar treballant a la televisió!». «Algú ha de prendre mesures. No es poden consentir aquestes barbaritats».

D'aquesta manera, ha quedat clar que Padilla no deixa d'estar al focus de les crítiques. Si fa uns dies ho era per les seves manifestacions sobre les vacunes del coronavirus, ara ho és per les de la violència. La seva imatge pública cada cop perilla més.