Muntatge fotos primer pla Anna Ferrer i Paz Padilla

Paz Padilla no aixeca el cap: el disgust que s'ha endut amb la seva filla

Cop terrible i ja en van uns quants

Paz Padilla no aixeca cap després de les polèmiques protagonitzades pel famós vídeo antivacunes, que va acabar amb la gaditana fora de 'Sálvame'. Ha estat molt criticada i ha acabat cremant-se a la televisió per les seves diferents baralles.

A més, a les xarxes ha estat criticada com mai i la seva activitat a Instagram ha baixat molt últimament.

Muntatge fotogràfic de Belén Esteban i Paz Padilla amb els rostres seriosos
Paz Padilla torna a rebre una altra garrotada després d'anar-se'n de 'Sálvame' per la seva baralla amb Belén Esteban. | La Noticia Digital

L'humorista i presentadora no està passant pel seu millor moment, no només pel citat episodi després de la gran baralla amb Belén Esteban en directe.

Paz Padilla es veu obligada a tancar-se a Cadis

Durant les últimes hores, s'ha sabut que ha hagut de tancar les portes d'un dels negocis que més il·lusió li feia.

Es tracta del comerç de roba que Paz tenia a la localitat de Zahara dels Atunes. Un projecte que va iniciar fa tot just dos anys i mig, però que no ha aconseguit tirar endavant, almenys de manera parcial.

No ni ná va sorgir de l'esforç de la gaditana i Anna Ferrer, l'any 2019, i ara ha hagut de baixar la persiana.

Pau i Anna busquen una solució als seus problemes

Amb la inestimable ajuda de diversos artesans, Paz Padilla i Ferrer van tirar endavant una firma que combinava «tradició i humor». Van començar a vendre en línia i a la seva botiga física, situada en aquesta localitat costanera.

Però la situació s'ha complicat per moments. Sembla que el local no és tan rendible com al principi pensaven.  Encara menys si es tenen en compte les inundacions que van patir a finals del mes de desembre passat.

Paz Padilla i la seva filla Anna Ferrer somrient
Paz Padilla i Anna Ferrer han hagut de tancar la botiga. | Europa Press 

La revista 'Semana' s'ha pogut assabentar que totes dues han pres la decisió de tancar de manera parcial i només obrirà quan hi hagi més afluència de gent. Al seu torn, tenen la intenció d'obrir en períodes de vacances, per la qual cosa només s'hi podrà comprar en escasses ocasions.

L'afluència de gent és testimonial i, amb tot, hi ha poc més de 1.000 persones censades al poble. Això fa molt complicat que surtin els comptes si es tenen oberts els 365 dies de l'any.

Paz decideix apostar per Internet

Segons la revista, «totes dues han decidit tancar temporalment i només obrir en temporada alta o quan hi hagi vacances pel mig. Només estarà oberta al públic en dies comptats». Els motius cal trobar-los a l'escassa afluència de gent que entrava a la botiga darrerament.

La decisió de tancar No ni ná era coneguda per escassos clients. Fet que ha provocat que la gent que s'hi ha desplaçat hagi hagut de marxar sense èxit, ja que el seu comerç estava tancat fins a nou avís.

Primer pla de perfil de Paz Padilla amb el rostre seriós
Paz Padilla ha d'apostar pel món en línia després de tancar la física de Zahara dels Atunes. | GTRES 

Per intentar alleujar aquest tancament físic de la botiga, Paz i Anna han decidit que la versió en línia seguirà activa. Els ha anat bé i volen continuar redirigint el seu negoci virtualment més que al mateix local, que ara està tancat per desgràcia per a elles.

Aquest és un nou cop moral de la gaditana, que se suma a les recents pèrdues dels seus familiars. Veurem si acaba remuntant i deixa enrere aquesta ratxa nefasta a la seva vida i, per fi, veu la llum en els pròxims mesos.