Paz Padilla als premis de 'Cadena 100' a Bilbao

Paz Padilla torna a generar polèmica amb els espectadors de 'Sálvame': «És merda»

La presentadora no deixa d'acumular errors davant els espectadors de Telecinco

Paz Padilla ha estat uns dies sense aparèixer a 'Sálvame', segurament perquè ha fet vacances per a deixar passar un temps i que els espectadors s'oblidin una mica de les polèmiques. La presentadora no es troba en el seu millor moment professional, ja que en menys de dos mesos ha perdut dues feines a la televisió.

D'una banda, s'ha cancel·lat la sèrie 'La que se avecina', en la qual la humorista treballava interpretant el paper de la Chusa. No obstant això, a la tardor s'emetrà l'última temporada de la sèrie i després tot l'elenc es quedarà sense feina i haurà d'anar a la recerca de nous projectes. Per si no fos prou, Padilla també s'ha quedat fora de 'Got talent' després que Telecinco i Mediaset hagin decidit no comptar amb ella per a la propera edició, que es començarà a gravar molt aviat. Ja en l'anterior edició, Paz va aparèixer molt poc a causa de la mort del seu marit, cosa que es convertiria en habitual.

No sabem el motiu pel qual la còmica està en hores baixes davant els seus caps, però sembla que a ulls dels espectadors les coses tampoc li van gaire millor. Ahir a la tarda, a 'Sálvame', els col·laboradors i la presentadora parlaven de les xarxes socials i Paz va deixar anar una perla que pagarà molt cara. Els tertulians parlaven de la influència que tenen les xarxes socials i els comentaris que s'aboquen en aquests espais virtuals. Per la seva banda, Belén Esteban admetia que no entra gaire a Twitter, però que de tant ho fa per a veure el que es diu d'ella i del programa. Una afirmació que va servir perquè Padilla llancés una bomba que va deixar tothom sense paraules.

Sense cap temor a les crítiques, la còmica va dir que «Twitter és merda» fent referència al contingut que s'hi genera, cosa que va deixar la resta de tertulians sense paraules i sense saber molt bé com ajudar la presentadora a sortir de l'enrenou en què ella mateixa s'havia ficat. Hi ha dues opcions: que la presentadora s'oblidés que estava en un programa de televisió i que havia de dir coses políticament correctes, o bé que tot li fos igual i deixés anar el comentari sabent el que li suposaria mediàticament parlant. La polèmica persegueix constantment la presentadora, que no té por de caure malament ni de ser el focus de totes les mirades, però el que no està clar és si això durarà per sempre.

Li esclata a la cara

Més enllà del lleig qualificatiu que va llançar cap a totes les persones que conviuen dins de Twitter i que, a més, es dediquen a comentar el programa que ella presenta, sembla que la presentadora ha oblidat per complet que aquestes xarxes socials que critica també formen part d'alguns dels seus negocis.

Alguns internautes van treure els colors a Padilla recordant-li el contingut de dubtosa qualitat que fa per a Tik Tok, uns vídeos bastant polèmics perquè la còmica no sempre hi apareix amb mascareta i que cauen en un contingut més que repetitiu i que aporta molt poc al món de les xarxes socials.

A més, hauria d'anar amb molt de compte, ja que una gran part dels seus ingressos depenen de productes de les seves marques, que casualment s'han de moure, promocionar i vendre a través de les xarxes que ella mateixa critica.