Imatge de Paz Padilla plorant al plató de Sálvame

Paz Padilla torna amb el seu marit Albert Ferrer, l'home que la va fer plorar

Paz Padilla es va separar d'Albert molt enamorada i va travessar un autèntic malson

Paz Padilla, actriu i presentadora, s'ha convertit en protagonista d'un escàndol sense precedents: Telecinco ha deixat de comptar-hi amb ella. Algun dels seus antics companys ha filtrat la notícia i una coneguda revista de cor l'ha publicat a la portada.

La gaditana està força confusa, malgrat que mai es va acabar de sentir còmoda formant part de l'equip de Sálvame.

Paz Padilla és artista i té un talent innat per entretenir els espectadors, però és cert que no gaudia de coneixements estrictes. Tenia moltes llacunes en temes relacionats amb la premsa rosa i emetia opinions que sembraven grans enrenous. Els seus responsables han prescindit dels seus serveis i ella ha pres una decisió: refugiar-se a la seva obra de teatre.

Paz Padilla amb Albert Ferrer
Paz Padilla i Albert Ferrer s'han retrobat a Barcelona | Instagram

Paz és la protagonista d'una obra teatral l'argument de la qual està basat en la seva biografia, per això està tenint tant èxit a la taquilla. Recentment, ha representat la famosa funció, el nom de la qual és El humor de mi vida, a Barcelona. Allà ha tornat a veure el seu exmarit Albert Ferrer, qui la va deixar d'un moment per l'altre i va provocar un mal difícil de curar.

Paz té per costum ser discreta i ha parlat de la seva vida privada en poques ocasions, però el públic coneix les seves ombres a la perfecció. L'humorista es va casar amb Albert el 1998 i va mantenir una relació estable fins al 2013, moment en què la seva vida va canviar per sempre. «Ell em va deixar d'un dia per l'altre i jo ho vaig passar molt malament, no li ho desitjo a ningú», va explicar l'andalusa.

Paz Padilla torna a formar equip amb Albert

Paz es va sincerar amb els espectadors per demostrar que la seva vida no ha estat de color de rosa, de fet ha estat plena de problemes. Quan es va separar del seu exmarit, pare de la seva filla Anna Ferrer, va travessar un autèntic malson perquè ella seguia enamorada d'ell. Albert es va desenamorar de la comunicadora i es va veure obligat a expressar els seus sentiments abans que fos massa tard.

Padilla, segons ha donat a entendre, va estar un temps lluny del pare de la seva filla i va intentar no dir-li allò que veritablement sentia.

Paz Padilla amb Albert Ferrer i la seva filla
Paz Padilla sempre s'ha preocupat pel benestar de la seva filla | Instagram

«Jo plorava molt, matí, tarda i nit, però mai no li vaig dir que encara l'estimava. Quan venia per la nena, em maquillava i li explicava acudits per mostrar-li que estava bé, però quan tancava la porta em ficava a plorar».

La protagonista de El humor de mi vida s'ha enfrontat a cops durs i sempre ha tirat endavant gràcies al suport del seu entorn. El pas del temps ha fet que Albert torni a formar part d'aquest cercle que té el plaer de conèixer bé Padilla. Tot fa pensar que està passant un mal moment, ja que hi ha molts rumors circulant-hi.

Paz Padilla va superar Albert Ferrer i ara són amics

Paz ha tornat a veure el seu exmarit a Barcelona, ja que aquest ha volgut gaudir del talent que té l'actriu a sobre dels escenaris. El humor de mi vida ha arribat a la Ciutat Comtal i ha estat un èxit rotund, ja que la gaditana és una persona força estimada. Gràcies a la seva fortalesa, va poder transformar l'amor en amistat i avui gaudeix d'un tracte cordial amb el pare de la seva filla.

Padilla ha parlat de la seva separació cops concrets, però sempre que ho ha fet ha estat plenament sincera. «Estava boja per aquest home i vaig pensar que mai més tornaria a estar així», li va explicar a Bertín Osborne a Mi casa es la tuya. L'humorista s'està ajudant del suport d'Albert després de ser acomiadada de Telecinco sense avís previ.

Els experts en televisió consideren que Mediaset no s'ha portat bé amb la presentadora. El públic s'ha mobilitzat a les xarxes socials per demanar la seva readmissió, ja que era una professional força compromesa.

És cert que no coneixia la crònica social a la perfecció, però entretenia l'audiència de manera satisfactòria.